تحولات منطقه

۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷
کد خبر: ۶۳۵۶۰۸

طلاب و استادان حوزه علمیه گناباد یک شب وظیفه پاکبانان این شهر را به عهده گرفتند و خیابان‌های این شهر را جارو زدند.

تا فرهنگ سازی به فکرهم بودن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تعدادی از شهروندان گناباد نیمه شب یکی از آخرین شب‌های سرد پاییز هنگام تردد در معابر این شهر با صحنه‌ای روبه‌رو شدند که تاکنون ندیده بودند.

این افراد شاهد جمع‌آوری زباله‌ها و جارو زدن معابر شهر توسط پاکبانان بودند که عمامه به سر داشتند ولی تصمیم گرفته بودند یک شب تمام پاکبانان گناباد را به استراحت بفرستند وخودشان جایگزین آن‌ها بشوند.

ماجرا از این قرار است که تعداد ۷۲ نفر از طلاب واستادان حوزه علمیه گناباد در ۲۴ گروه ۳ نفره ساماندهی شده و وظیفه پاکیزگی شهر را برای یک شب تجربه کردند.

این اقدام جهادی طلاب گنابادی قابل تقدیر است وباید در ترویج اینگونه رفتارها بکوشیم؛ بنابراین ضمن پاسداشت حرکت طلاب گنابادی در این مورد از تمام خوانندگان روزنامه تقاضا می‌کنیم به اندازه یک پوست تخمه هم که شده از ریختن زباله در معابر خودداری کنید تا در این شب‌های سرد پاکبانان زمان کمتری در هوای سرد مشغول جمع‌آوری زباله‌هایی باشند که من و شما در طول روز در معابر ریخته‌ایم.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha