به گزارش قدس آنلاین، ابراهیم دانشیفر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) گفت: مرکز نوآوری دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) با حضور محمد مهدیپور معاون علمی آستان قدس رضوی در مساحتی به وسعت ۵۰۰ مترمربع و با پیشبینی استقرار بیش از ۱۰ شرکت نوآور (فناور و دانش بنیان) به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به استقرار و راهاندازی مرکز فناوری از هفته گذشته تصریح کرد: با فراخون صورت گرفته از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه امام رضا (ع)، تیمهای «طراحی و ساخت لایت سورس اندوسکوپی»، «طراحی و ساخت دستگاه کپنوگراف»، «نرمافزار کاربردی اختلال طیف اتیسم»، «ویلچر خود هدایت شونده»، «اتوماسیون صنعتی حرم مطهر»، «نرمافزار بازاریابی و فروش» و «سامانه جامع نظارت تصویری خدام و زوار حرم مطهر رضوی» به عنوان تیمهای پژوهشی انتخاب شده در مرکز نوآوری حضور دارند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) گفت: تیمهای «طراحی نرم افزار و اپلیکیشن برگزاری رویدادهای ورزشی»، «طراحی بسته نرمافزاری خدمات گردشگر ورزشی»، «لولای ضد زلزله»، «المان آرایشگری»، «آبپاش پنوماتیک فشاری»، «طراحی اپلیکیشن خرید و فروش کتابهای دست دوم و دست اول»، «دورشنوی اکوستیکی»، «خودرو الکتریکی»، «بازی معارفی» و «سامانه بلاک چین» را از دیگر گروههای پژوهشی دانشجویی معرفی کرد که در این مرکز فعالیت خواهند کرد.
دانشی فر افزود: مرکز نوآوری دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) مرکزی برای تبدیل ایدهها و طرحها به محصولات است و برخلاف سایر مراکز پژوهشی و تحقیقاتی فقط به مقوله پژوهش و تحقیقات علمی نمیپردازد. وی تصریح کرد: برای تبدیل ایدهها به محصولات جدید مراکزی همچون پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و... وجود دارد که معمولاً در این گونه مراکز یک ایده بالغ و کامل مورد توجه قرار میگیرد و با انجام کار علمی، تحقیقاتی و پژوهشی بر روی آن نسبت به چگونگی تولید محصول، تلاش و کوشش صورت میگیرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: در مرکز نوآوری دانشگاه، حتما نیازی به وجود ایدههای کامل و بالغ نیست به این معنی که ایدههای خام ارائه شده از سوی افراد مربوط را بهگونهای کمک میکنیم تا به ایده بالغ و کامل تبدیل شود و فرآیند تولید محصول نهایی صورت گیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای خبر/
نظر شما