تحولات منطقه

این روزها حال و هوای شهرمان با برگزاری جشنواره فیلم عمارمتفاوت است. جشنواره‌ای که مردمی بودن آن بیش از هرچیز اولویت دست اندرکاران است.

روزانه ۶۰۰۰ نفر فیلم‌های  عمار را می‌بینند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

دبیر نهمین جشنواره فیلم عماردر استان خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ما از ویژگی این جشنواره و تفاوت آن با سنوات گذشته می‌گوید و می‌افزاید: امسال برای نخستین بار علاوه براکران مرکزی فیلم در جشنواره عمار استفاده از ظرفیت‌های مردمی در اولویت قراردارد.

سید سجاد جلینی می‌افزاید: در این دوره همه تلاش‌مان را برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در دستورکار قرار داده‌ایم و از این رو در حد توان سعی کردیم درهر محله اکران فیلم‌ها را داشته باشیم.

  حضور ۶۰ مسجد در نقاط مختلف

وی در ادامه تصریح می‌کند: این کاررابا ظرفیت مساجد آغاز کردیم و ازاین رو با هیئت امنای مساجد در یک نشست، موضوع مطرح شد و بیش از ۶۰ مسجد در نقاط مختلف شهر در این کار حضورخود را اعلام کردند.

جلینی خاطرنشان می‌سازد:۵۰ مسجد همزمان با ۹ دی ماه این جشنواره را با اکران فیلم در مساجد آغاز کردند و بقیه آن‌ها به اقتضای شرایطشان زودترکار را آغاز و تعدادی هم از شب گذشته به این جمع پیوستند.

دبیرنهمین جشنواره فیلم عمار دراستان خراسان رضوی با اشاره به این نکته که فیلم هایی با داستان‌های جذاب و عمومی‌تر به عنوان محور قرارداده‌ شده‌اند، توضیح می‌دهد: این فیلم‌ها را به مساجد پیشنهاد و ارائه دادیم.

  یک پک ۱۲۰ تایی

همچنین یک بسته کامل، شامل ۱۲۰ فیلم داستانی و مستند، نماهنگ، انیمیشن و موشن گرافی انتخاب شده است که مسئولان مساجد براساس ذائقه و تعداد مخاطب آن‌ها می‌توانند، برای مخاطبان خود آن را انتخاب و اکران کنند.

  هر محله یک دبیر جشنواره

جلینی تأکید می‌کند: درواقع هرمسئول مسجد به نوعی دبیر جشنواره عمار است که با استفاده از ظرفیت‌های محله می‌تواند از انتخاب فیلم و برنامه‌ریزی برای برگزاری بهتر این جشنواره کمک کند وهمچنین مراسم افتتاحیه و اختتامیه نیز برگزار و براساس بضاعت‌های هر مسجد به مسئولان آن واگذارشده است تا جایی که برخی مساجد در افتتاحیه حضور مسئولان رانیزداشته‌اند.

  اجراهای تک

وی همچنین به همکاری خوب برخی مساجد و محله‌ها اشاره می‌کند و می‌افزاید: این درحالی است که علاوه برظرفیت مسجد، برخی از محله‌ها از سایر ظرفیت‌های محله مانند مدارس و پایگاه‌ها و مهدکودک‌ها استفاده کرده‌اند که حتی گاه به تک اجرا منتهی شده است که قابل تقدیر است.

 جشنواره برای مردم و با حضور مردم

وی همچنین از حضور ۷۰ تا ۱۰۰ نفر در هر اکران خبر می‌دهد و بیان می‌دارد: خوشبختانه هر روز بیش از ۶۰۰۰ نفر فیلم‌های جشنواره عمار را می‌بینند.

جلینی اظهار می‌دارد: هدف از جشنواره عمار اکران فیلم برای مردم است و به اعتقاد من باید این جشنواره که متعلق به مردم است با حضور مردمی همراه باشد.

دبیر نهمین جشنواره فیلم عمار خراسان رضوی اظهار می‌دارد: این رقم اکران و مخاطب در این جشنواره بسیار قابل تأمل است و به دنبال اکران مردمی گسترده‌تر و نظام‌مندتری برای این جشنواره هستیم. تا مردم بیشتر پای کار باشند و خدا را شاکریم که این اتفاق در مشهد رخ داده است.

وی در ادامه اذعان می‌دارد: به اعتقاد من با توجه به بضاعت‌های شهرمان می‌توان جشنواره مردمی خوبی را شاهد باشیم.

 جشنواره مرکزی در سینما هویزه

سید سجاد جلینی درباره اکران مرکزی این جشنواره نیز می‌گوید: اکران مرکزی این فیلم‌ها با همکاری حوزه هنری خراسان رضوی در سینما هویزه مشهد برگزار می‌شود و هر شب تعدادی از فیلم‌ها، مستندها، نماهنگ‌های خاص و ویژه‌تر اکران می‌شود.

وی درخصوص حضور هنرمندان مشهدی در این جشنواره نیز بیان می‌دارد: با توجه به حضور فیلمسازان شهرمان در مشهد و ساخت فیلم و شرکت در جشنواره فیلم عمار، از مجموعه عوامل فیلم نیز دعوت شده است که در اکران آن فیلم، حضور عوامل فیلم را نیز در برنامه داشته باشیم.

شایان ذکر است این جشنواره از ۹ الی ۱۴ دی ماه در مشهد در حال برگزاری است.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.