به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، کامران گردان رئیس شورای اسلامی شهر همدان در صحن شورا با انتقاد از طولانی شدن روند صدر و پروانههای ساختمانی، افزود: متأسفانه روند صدور پروانه بسیار طولانی شده که هم به ضرر مردم و هم شهرداری است.
گردان اظهار کرد: علیرغم اینکه مصوبه تسهیل در امور روند صدور پروانه به شهرداری اعلام شده، اما تاکنون در این زمینه اقدام مناسبی صورت نگرفته و مقاومتی در این راه وجود دارد اما سیاست شورا اجرای این مصوبه است
وی تأکید کرد: شهرداری همدان باید برای حل این مشکل و ایجاد رضایتمندی مردم راهکاری اساسی بیندیشد.
ضرروت ایجاد زیرساخت لازم برای صدور الکترونیکی پروانه ساختمان
نرگس نورالهزاده رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه اظهار کرد: در حال حاضر بایگانی اسناد لازم برای پروانه ساختمانی در یک مکان متمرکز نیست و همین مسأله باعث شده تا کنون این فرآیند تسهیل نشود.
نوراله زاده با بیان اینکه تا مجموعه بایگانی متمرکز نشود امکان صدور الکترونیکی پروانه فراهم نمیشود، افزود:در حال حاضر حوزه درآمد شهرداری آماده این اتفاق نیست که باید برای درآمدسازی فرمولبندی شود تا بتوانیم به صورت الکترونیکی اقدامات اجرایی پذیرد.
وی تاکید کرد: باید به سمت عدالت محوری ارزش محاسباتی پیش رفت .
خلاء سازمان یا مدیریت گردشگری در شهرداری همدان
حسین قراباغی رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر همدان هم اظهار کرد: به رغم اینکه شهرداری همدان بیشترین نقش را در امر گردشگری شهر دارد اما سازمانی یا مدیریتی به عنوان گردشگری در مجموعه خود ندارد .
قراباغی با اشاره به برگزاری رویداد و اجلاس های بین المللی در همدان، افزود: اگر نقش پررنگ شهرداری نبود شاید کار و اهداف هر یک از این رویداد ها ۶۰ تا ۵۰ درصد به خوبی پیش نمی رفت.
وی به وجود دبیرخانه شهر سبز پایدار جهان اسلام در شهرداری همدان نیز اشاره کرد و یادآور شد: این دبیرخانه تا حدودی خلق و نبود سازمان یا مدیریت گردشگری در شهرداری را جبران می کند.
اجرای پروژههای شهری نیازمند افزایش عادلانه عوارض
عباس صوفی شهردار همدان با بیان اینکه برای اجرای پروژههای شهری نیاز به افزایش عادلانه عوارض و حقوق قانونی شهرداری دارد، گفت: در سال جاری به دنبال اجرای عدالت در قیمت منطقهای و عوارض شهر همدان هستیم
صوفی با بیان اینکه نیاز داریم در تعیین و اخذ عوارض قانونی شهرداری دقت کنیم و نگاه گذرا نداشته باشیم افزود: درآمد شهرداری همدان بیش از محل درآمدهای کوششی است و بیش از ۹۰ درصد آن از این محل تأمین میشود.
وی با بیان اینکه شهرداری از بودجههای دولتی برخوردار نیست اضافه کرد: برای اجرای عملیات عمرانی در شهر و افزایش خدمات و کیفیت خدمات رسانی نیازمند درآمد عدالتمحور هستیم.
انتهای پیام/
نظر شما