تحولات منطقه

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور گفت: وظیفه ماست که هر نوع حمایتی را از خانم هاشمی انجام دهیم و افکار عمومی دنیا را بسیج کنیم برای اینکه زودتر ایشان آزاد شود.

واعظی: افکار عمومی جهان را باید برای آزادی "مرضیه هاشمی" بسیج کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، محمود واعظی، رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور، امروز(چهارشنبه ۳ بهمن) در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری مرضیه هاشمی گفت: آمریکا که مرتب در ارتباط با دیگران، دم از حقوق بشر می‌زند، همواره در داخل کشور خودش ما شاهد بوده‌ایم که رنگین‌پوستان با مشکل مواجهه بوده‌اند و آنچه در رابطه با خانم مرضیه هاشمی رخ داد، یکی از تبعیض‌هایی است که همواره رنگین‌پوستان در آمریکا با آن مواجه هستند. 

واعظی ادامه داد: خانم هاشمی، دو اتهام دارد؛ یکی رنگین‌پوست بودن وی و دیگری مسلمان بودن؛ و این مسئله مسلمان‌ستیزی در دولت ترامپ بیشتر خودش را نشان می‌دهد.

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور تصریح کرد: وظیفه ماست که هر نوع حمایتی را از خانم هاشمی انجام دهیم و افکار عمومی دنیا را بسیج کنیم برای اینکه زودتر ایشان آزاد شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha