تحولات منطقه

احمد صالح‌نژاد گفت: تا سال 1404، بیش از نیمی از مردم کشور در ورزش‌های همگانی فعالیت خواهند داشت. مشهد نیز در سال گذشته، جزو شهرهای شاخص کشور در این رشته ورزشی بوده است.

مشهد، جزو شهرهای شاخص کشور در ورزش‌های همگانی
زمان مطالعه: ۳ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین ، احمد صالح‌نژاد ظهر امروز در نشست خبری اداره ورزش‌و‎جوانان شهرستان مشهد اظهار کرد: اداره ورزش شهرستان مشهد شرایط خاصی دارد. مدیریت در سایر شهرستان‌های استان نسبت به مشهد خیلی آسوده‌تر خواهد بود، چرا که در شهرستان‌ها تصمیم نهایی را مدیر ورزش‌وجوانان می‌گیرد، اما در شهری همانند مشهد این‌گونه نیست. در عین حال با وجود وسعت شهرستان مشهد دلیلی وجود ندارد که اداره ورزش‌وجوانان مشهد کاری انجام ندهد یا عملکرد ضعیفی داشته باشد.
وی در خصوص باشگاه‌های سطح شهر مشهد خاطرنشان کرد: متولی اصلی نظارت و صدور مجوز بر باشگاه‌ها اداره کل ورزش‌وجوانان استان است. در وزارت ورزش کسی پیش‌بینی ایجاد پستی در اداره ورزش‌وجوانان شهرستان برای نظارت و کنترل باشگاه نکرده و بودجه‌ای نیز برای نظارت در نظر گرفته نشده است. در شهر مشهد نزدیک به 2 هزار باشگاه درحال فعالیت هستند، در حالی که نیرو و بودجه لازم جهت بازرسی و نظارت باشگاه‌ها را نداریم. باشگاه‌ها یک تیغ دور طرفه هستند. جمعیت زیادی را مشغول کرده و خدمات زیادی ارائه می‌دهند؛ اما اگر خوب کارشناسی نشوند ممکن آسیب‌های زیادی در پی داشته باشد.
مدیر اداره ورزش‌وجوانان مشهد با اشاره به تعداد باشگاه‌های سطح شهر مشهد ادامه داد: در حال حاضر 780 باشگاه ورزشی در سطح شهر وجود دارد که بین آقایان و بانوان به صورت مشترک اداره می‌شود. 168 باشگاه مختص بانوان و 6 باشگاه مختص کودکان نیز وجود دارد. در مجموع نیز 90 هزار از بانوان مشهدی در تمام باشگاه‌های سطح شهر مشغول به فعالیت‌های ورزشی هستند.
صالح‌نژاد درباره ورزش همگانی شهر مشهد یادآور شد: مشهد پیشتاز ورزش همگانی کشور است. متولی ورزش همگانی، هیات ورزش‌های همگانی یا اداره کل استان و شهرستان نیست. در این خصوص باید دست به دست یکدیگر بدهیم. بیش از 60 رشته جزو فدراسیون ورزش همگانی قرار دارد. برخی از رشته‌ها جدید هستند که شاید برخی از مردم حتی اسم آن را هم نشنیده‌اند، اما جوانان به خصوص بانوان به این دست از رشته‌ها علاقه‌مند هستند. بیشترین آماری که در بیمه ثبت می‌شود متعلق به این رشته است. گرایش مردم و خانواده به سمت این رشته‌ها است. باید بپذیریم که رشته‌های جدید طرفدار زیادی دارند و اگر به آن‌ها توجه نکنیم آسیب آن را خواهیم داد. در این حوزه از ورزش تا سال 1404 پیش‌بینی شده بیش از 50 درصد از مردم کشور مشارکت داشته باشند که این آمار در سال گذشته در کل کشور 21 درصد بوده است. شهرستان مشهد نیز با همین آمار جزو شهرستان‌های شخاص و برتر کشور در ورزش همگانی محسوب می‌شود.
وی با بیان این‌که اهالی رسانه باید فعالیت‌های ورزشی در بخش روستاها و حاشیه شهر مشهد را مورد توجه بیشتری قرار دهند عنوان کرد: بخش مرکزی شهرستان مشهد با بیش از 400 روستا، بزرگترین بخش مرکزی کشور است. هیات‌های ورزشی مشهد نیز باید اهمیت بیشتری به فعالیت‌های ورزشی در این بخش‌ها و روستاهای بزگ بخش مرکزی مشهد بدهند.
مدیر اداره ورزش‌وجوانان مشهد در مورد اماکن ورزشی شهر مشهد تصریح کرد: برخی از اماکن ورزشی شهر مشهد در زیر مجموعه اداره ورزش‌و‍‌جوانان مشهد قرار دارد که به بخش خصوصی واگذار شده است و اما درآمد حاصل از اجاره این دسته از اماکن به اداره ورزش‌وجوانان مشهد بازمی‌گردد، سپس از خزانه به هیات‌های ورزشی مشهد واریز می‌شود. با پیگیری فرزاد فتاحی، مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی مبلغی بالغ بر 10 میلیارد تومان به اداره ورزش‌وجوانان مشهد تعلق خواهد گرفت که تا کنون 200 میلیون تومان از آن پرداخت شده است.
صالح‌نژاد با اشاره به مشکلاتی که ما بین هیات‌های ورزشی استانی و شهر مشهد وجود دارد، بیان کرد: برخی از هیات‌های استانی به دلیل درآمد بسیار به سراغ هیات مشهد می‌آیند و برخی از امکان ورزشی مشهد را به هیات شهرستان واگذار نمی‌کنند. اداره ورزش‌وجوانان مشهد در صدد حل این مشکل است تا حق و حقوق ورزشکارانی که تحت نظر هیات شهرستان مشهد قرار دارند پایمال نشود.
وی در خصوص مجموعه چمن ورزشی قدس طلاب و تختی افزود: تعداد زمین‌ چمن‌های شهر مشهد خیلی کم است. سایر دستگاه‌ها و ارگان‌ها نیز چمن خوبی ندارند. زمین چمنی که اداره ورزش‌وجوانان مشهد دارد، اجبارا باید به بخش خصوصی واگذار شود. سال گذشته بودجه‌ای که برای زمین‌های چمن طلاب و تختی پیش‌بینی شده بود، به صورت اوراق بود. پس به مزایده گذاشتن این دو مجموعه هیچ پیمانکاری این دو پروژه را تقبل نکرد، اما خوشبختانه از سال جاری پروژها در مشهد جانی تازه به خود گرفته است.
منبع :ایسنا
انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.