به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، حجتالاسلام سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: معقتد به مذاکره و گفتگو در بین ادیان هستیم و با گفتگو مشکلات بین ادیان تبدیل به جنگ مذاهب نمیشود.
وی ادامه داد: اکنون راه برخورد با جهل تولید اندیشه و فکر است و باید در دانشگاه از این مسیر به صلح و دستی بین ملل رسید؛ اکنون دانشگاه ادیان و مذاهب قم ۷ دانشکده، ۲۰ رشته دکترا و ۲۰ رشته کارشناسی ارشد برای کاهش و تبیین این فرهنگ دارد که نقش موثری در اشتراک افکار ادیان دارد، حتی در بخشی از کتب بودایی و هندی هم رد پایی از ادیان الهی وجود دارد.
وی با اشاره بر اینکه دانشگاه ادیان و مذاهب یکهزار دانشجو دارد، اظهار کرد: در حوزه های مختلف دینی هم موفق به نشر ۴۰۰ جلد کتاب شده است. همچنین دانشگاه دورههای شیعهشناسی دارد که هشتمین دوره شیعهشناسی آن ماه بعد برگزار خواهد شد.
وی افزود: دانشجویان هزینه تحصیل دردانشگاه ادیان را می پردازند و دانشگاه حمایت مالی از آنها ندارد؛ در این موضوع فرقی بین دانشجویانی هم که در دورههای شیعهشناسی مشغول به تحصیل و پژوهش هستند قایل نشدیم. یعنی همه هزینه تحصیل را باید دانشجو بپردازد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه اساتید به زبانهای مختلف مسلط هستند، گفت: برای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی میهمانهایی از اساتید برجسته دنیا دعوت کردیم که آنها هم باید هزینه حضور در این مراسم را بپردازند.
حجتالاسلام سید ابوالحسن نواب اظهار کرد: فرهنگ دینی عامل مهم در ایجاد تعامل و وحدت بین انسانها است و گفتگو بین دینها و مذاهب چالش های موجود را به جنگ فرهنگی تبدیل خواهد شد میکاهد.
انتهای پیام/
نظر شما