تحولات لبنان و فلسطین

رئیس جمهور ونزوئلا در نامه ای به اوپک خواستار حمایت اوپک از کشورش در برابر تحریم‌های آمریکا شد.

درخواست حمایت ونزوئلا از اوپک در برابر تحریم‌های آمریکا

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا خواهان حمایت اوپک در برابر تحریم‌های آمریکا بر صنعت نفت کشورش است. وی به تأثیر این تحریم ‌ها بر قیمت نفت و خطرات احتمالی آن برای سایر اعضای اوپک اشاره کرد . 
ولی یکی از منابع آگاه گفت که اوپک هیچ بیانیه رسمی منتشر نکرده است. ونزوئلا یکی از اعضای بنیانگذار اوپک است. اوپک اعلام کرد نگران سیاست نفت است نه امور سیاسی . 
بیش از ۴۰ کشور از جمله آمریکا، قدرت‌های اروپایی و اکثر آمریکای لاتین، خوان گوایدو رقیب مادورو را به عنوان رئیس جمهور مشروع این کشور به رسمیت می شناسند . 
تقاضای کمک از اوپک طی نامه ای به بارکیندو، دبیرکل اوپک به تاریخ ۲۹ ژانویه ارسال شد، یعنی یک روز پس از اعمال تحریم‌های آمریکا بر شرکت نفت دولتی ونزوئلا ، PDVSA‌.
مادورو در این نامه نوشت:« کشور ما امیدوار است از همکاری و حمایت کامل کشورهای عضو اوپک و کنفرانس وزرای این گروه در برابر دخالت غیرقانونی و خودسرانه آمریکا در امور داخلی ونزوئلا بهره‌مند شود» . 
« من حمایت محکم و همکاری شما را برای محکوم کردن و مقابله با این سلب مالکیت شرم‌آور یکی از اعضای اوپک از سرمایه‌هایش می خواهم ». 
مادورو نوشت که اوپک باید به پیدا کردن یک راه حل کمک کند، چون این تحریم‌ها بر بازار انرژی جهان تاثیر می‌گذارد و خطر آن متوجه سایر کشورهای عضو این سازمان هم می شود . 
تحریم‌ها بر ونزوئلا، قیمت جهانی نفت را بالا برده است. نفت در روز دوشنبه ۶۲ دلار در هر بشکه معامله شد . 
تحریم‌ها بیش از ۲۰ نفتکش حاوی نفت ونزوئلا را سرگردان کرده است. 
اوپک تمایل دارد از درگیری‌های سیاسی اعضایش دوری کند. سال گذشته اوپک درخواست ایران را برای مذاکره در مورد تحریم های آمریکا علیه تهران و برگزاری یک نشست سیاست‌گذاری رد کرد . 
ونزوئلا زمانی یکی از سه تولیدکننده بزرگ اوپک بود که پس از فروپاشی اقتصادش، سالهاست رو به افول می رود . 
شرکت مشاوره و تحقیقاتی ریستاد، کاهش تولید ونزوئلا را تا ۶۸۰ هزار بشکه در روز در سال آینده پیش بینی می کند. تولید این کشور در پایان ۲۰۱۸ ، ۱.۳۴ میلیون بشکه در روز بود.

ونزوئلا به همراه لیبی و ایران از آخرین توافق کاهش تولید اوپک معاف شدند که دلیل آن هم کاهش ناخواسته تولید در این کشورهاست . 

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.