تحولات منطقه

گیلان- مسعود اسدی پرور گفت: شالیزارها محل تولید برنج برای تامین امنیت غذایی کشور هستند و به هیچ کسی اجازه داده نمی‌شود رویای ساخت خانه را در این اراضی در سر بپروراند.

"شالیزارهای رشت" هرگز "خانه" نمی‌شوند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان، مسعود اسدی پرور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت، با بیان اینکه رشت، بزرگترین شهرستان برنج خیز کشور است و ۱۱درصد برنج مورد نیاز کشور در این شهرستان تولید می‌شود، گفت: با هرگونه تغییر کاربری مزارع برنج این شهرستان به شدت برخورد می‌شود و خارج از طرح هادی، به هیچ متقاضی مجوز ساخت خانه و یا هرگونه تغییر کاربری دیگری داده نمی‌شود.

وی افزود: شالیزارهای شهرستان رشت از سرمایه‌های ارزشمند کشور محسوب می‌شوند و حفاظت از آنها وظیفه همگانی است، تا امنیت غذایی کشور بیش از بیش تامین شود.

اسدی‌پرور با بیان اینکه با هرگونه توسعه طرح هادی در روستاهای شهرستان رشت مخالف هستیم، خاطرنشان کرد: پیشنهاد شده است در تغییر کاربری طرح‌های هادی که شامل مسکونی، شالیزار، باغ و صنعتی است، جهاد کشاورزی بتواند در بخش باغ و شالیزارها موجود در طرح‌های هادی ورود کند.

وی با بیان اینکه در شهرستان رشت یکی از با کیفیت‌ترین برنج‌های کشور تولید می‌شود و ما باید امکان تولید این محصول را برای آیندگان نیز حفظ کنیم و اجازه ندهیم جای تولید محصولات کشاورزی به خوش گذرانی خانه‌های دوم متقاضیان دیگر استانها تبدیل شود، تصریح کرد: خوشبختانه ساخت‌وساز خانه‌های دوم هموطنان که اغلب به دلیل آلودگی هوا و یا کم آبی از دیگر استانها به گیلان می‌آیند، در شهرستان کمتر شده است.

مدیر جهاد کشاورزی رشت گفت: برای جلوگیری از تغییر کاربری به همه روستاها و شهرهای شهرستان رشت نظارت مستمر می‌شود تا شاهد هیچ گونه تخلفی در بروز تغییرکاربری‌ها نباشیم و این نظارت ها در مرکز رشت بیشتر است، زیرا بیش از دیگر مناطق مورد وسوسه ویلاسازی ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا عاشوری ویشه سرائی ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
    0 0
    سلام. به نظر من این نوع نگرش سیاه و سفید باید تغییر کند. بنده از مخالفان سر سخت تغییر کاربری هستم اما اجازه ساخت یک خانه چوبی کوچک تغییر کابری محسوب نمشود.بلکه باعث میشود تا کشاورز بتواند از زمین شالیزار خود در خارج از فصل کاشت برنج استفاده بهینه را ببرد و محصولاتی چون سبزیجات و باقلا نخود فرنگی شبدر و علوفه دامهای خود را تولید کند و این فقط حق کشاورز روستایی هست نه برای مهاجرین سایر شهرها وشهرستانها. وامیدوارم که در این موضوع بازنگری شود وکشاورز واقعی بتواند از زمین خود استفاده بهینه را داشته باشد.