به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین محمد فردوسی پور با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور جهادی طلاب در عرصه های گوناگون تبلیغی و با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و اصل «ما میتوانیم»؛ مدیریت جهادی را عامل عزت و پیشرفت ایران در همهی عرصهها برشمرد و ابرازکرد: گروههای جهادی حوزوی، مجموعه ای خود جوش هستند که در راستای رسالت خویش و با ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل «ما میتوانیم»، به تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) می پردازند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه طلاب و روحانیون باید در هدایت فکری و دینی، سیاسی و بصیرت افزایی و حضور اجتماعی، با کسب صلاحیت ها و مهارت های لازم در دنیای متفاوت امروز، ایفای نقش کنند، گفت: مردم داری، کارآمدی، محرومیت زدایی، بی تکلفی، استفاده بهینه از امکانات و استمرار فعالیت های جهادی در عناوین مختلف، از مهمترین شاخصه های حرکت های جهادی حوزه های علمیه است.
حجت الاسلام والمسلمین فردوسی پور در ادامه ابراز کرد: در حوزه علمیه خراسان حدود۱۲۰ گروه جهادی برادران و خواهران برای خدمت رسانی شکل گرفته است که با اخلاص در مناطق محروم، حضور جدی دارند.
وی با اشاره به اینکه با حضور ۲ هزار مبلغ، بیش از ۱۰ هزار جلسه برای مخاطبانی در گروه های سنی کودک، نوجوان، جوان و والدین، در سال ۹۷ برگزار شده است، گفت: گرو های جهادی با حضور در مناطق مختلف و نیازسنجی های انجام شده، کارگاه های سبک زندگی، انس با قرآن، نهج البلاغه، آموزش احکام، معارف دینی، عفاف و حجاب، بصیرتی، مشاوره، کار با کودک، طب سنتی، ارتباط موثر، سوادرسانه، کلاس آمادگی جسمانی و ... را برگزار می کنند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان همچنین افزود: برگزاری مراسم اعیاد مذهبی و مسابقات فرهنگی ورزشی، برپایی نمایشگاه و ایستگاه های شادی، خدمات اجتماعی، اردوی زیارتی، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان، از دیگر برنامه های گروه های جهادی در راستای ایجاد روحیه جهادی، تقویت نشاط و افزایش مهارت های تبلیغی طلاب و ارتقا سطح دینی مردم در مناطق محروم، است.
وی تصریح کرد: حضور در پیاده روی عظیم اربعین و همچنین در جمع زائران پیاده آقا علی بن موسی الرضا(ع)، ایام پایانی ماه صفر، یکی دیگر از فعالیت های جهادی مبلغان است که در راستای رسالت های تبلیغی انجام می شود.
حجت الاسلام والمسلمین فردوسی پور با اشاره به سایر فعالیت های این معاونت، گفت: تهیه بانک جامع اطلاعاتی مبلغان، طبقه بندی و ساماندهی گروه های جهادی و ... از دیگر فعالیت های انجام شده در سال ۹۷ است.
وی در پایان یادآورشد: با توجه به اینکه کمک های حمایتی و مالی معاونت تبلیغ حوزه علمیه خراسان از گروه های جهادی حوزوی منوط به ثبت و دریافت مجوز و همچنین ارائه گزارش های مبسوط و فیش های پرداختی می باشد، تاکنون ۸۰ گروه با تکمیل مدارک، دارای مجوز و ارتباط مستمر با این معاونت مورد تایید هستند.
منبع: حوزه علمیه خراسان
انتهای پیام/
نظر شما