تحولات منطقه

خراسان شمالی- شهلا جودت گفت: غذاهایی که برای سفر تهیه می شود به هیچ عنوان نباید آبکی باشد.

تهیه غذا از رستوران‌های بین راهی شناخته نشده تهدیدی برای سلامت خانواده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، شهلا جودت مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت: تهیه غذا از رستوران های بین راهی شناخته نشده طی سفرهای نوروزی، تهدیدی برای سلامت اعضای خانواده به ویژه کودکان است .

وی اظهار داشت: غذاهایی که برای سفر تهیه می شود به هیچ عنوان نباید آبکی باشد زیرا احتمال فساد آن ها بیشتر است و میکروب ها و باکتری ها در فضای مایع، محیط مناسب تری برای رشد و تکثیر پیدا می کنند.

جودت افزود : غذاهای خشک همراه با سبزیجات تازه که به خوبی شسته و ضد عفونی شده باشد بهتر از هر نوع غذای دیگری است.

وی تاکید کرد: از مصرف پنیر، سرشیر و خامه غیر پاستوریزه، انواع سس های چرب به ویژه سس مایونز در طول سفر به شدت خودداری کنید و بهتر است از لبنیات و ماست های کم چرب و پاستوریزه و لیمو ترش به عنوان چاشنی سالاد استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: مصرف نوشیدنی های محلی نظیر آب زرشک، آب آلبالو و لواشک، تمبر هندی و آلوچه که بسته بندی نشده است و دارای کد بهداشتی و پروانه ساخت نیست به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

/انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha