به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، شهلا جودت مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت: تهیه غذا از رستوران های بین راهی شناخته نشده طی سفرهای نوروزی، تهدیدی برای سلامت اعضای خانواده به ویژه کودکان است .
وی اظهار داشت: غذاهایی که برای سفر تهیه می شود به هیچ عنوان نباید آبکی باشد زیرا احتمال فساد آن ها بیشتر است و میکروب ها و باکتری ها در فضای مایع، محیط مناسب تری برای رشد و تکثیر پیدا می کنند.
جودت افزود : غذاهای خشک همراه با سبزیجات تازه که به خوبی شسته و ضد عفونی شده باشد بهتر از هر نوع غذای دیگری است.
وی تاکید کرد: از مصرف پنیر، سرشیر و خامه غیر پاستوریزه، انواع سس های چرب به ویژه سس مایونز در طول سفر به شدت خودداری کنید و بهتر است از لبنیات و ماست های کم چرب و پاستوریزه و لیمو ترش به عنوان چاشنی سالاد استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: مصرف نوشیدنی های محلی نظیر آب زرشک، آب آلبالو و لواشک، تمبر هندی و آلوچه که بسته بندی نشده است و دارای کد بهداشتی و پروانه ساخت نیست به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
/انتهای پیام
نظر شما