تحولات منطقه

دولت آمریکا به دلیل نگرانی از افزایش قیمت نفت به کاهش ۲۵۰ هزار بشکه ای صادرات نفت ایران در دور جدید تمدید معافیت ها رضایت داده است.

 تلاش آمریکا برای کاهش ۲۵۰ هزار بشکه‌ای صادرات روزانه نفت ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، به نقل از اویل پرایس، آمریکا احتمالا معافیت هایی را که به هشت کشور واردکننده نفت ایران داده است تمدید می کند ولی باید خرید نفت از ایران را کاهش دهند .

هدف نهایی واشنگتن تغییر نکرده است : صفر کردن صادرات نفت ایران. ولی فعلا دولت ترامپ از واردکنندگان اصلی نفت ایران می‌خواهد مقدار خریدشان از این کشور تحت تحریم  پایین بیاورند .

رقمی که واشنگتن می‌خواهد به آن برسد، زیر یک میلیون بشکه در روز است یعنی کاهش فروش ۲۵۰ هزار بشکه نفت در روز. بزرگترین مشتریان نفت ایران هند و چین هستند .

طبق گفته یک منبع آگاه، فعلا هدف آمریکا کاهش صادرات نفت ایران به زیر یک میلیون بشکه در روز است. وی اضافه کرد واشنگتن نگران است در صورت تسریع روند صفر کردن صادرات نفت ایران، قیمت نفت افزایش یابد .

به گفته این منبع آگاه، در واقع سناریوی صادرات صفر ایران شاید هیچ وقت اجرایی نشود چون قیمت نفت _ مخصوصا نفت برنت _ الان هم در بالاترین حد رضایت ترامپ قرار دارد .

به نظر می رسد از نظر وزیر نفت هند هم قیمت نفت بالاتر از این، مناسب نیست . هفته گذشته دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند در دیدار با همتای سعودی خود از عربستان خواست از عرضه کافی نفت به بازار مطمئن شود تا قیمت نفت در بحبوحه کاهش تولید اوپک، زیاد بالا نرود .

هند در حال مذاکره با آمریکا در مورد تمدید معافیت از تحریم‌های ایران است. هند شاید با ارزش ترین واردکننده نفت ایران باشد چون بیش از ۸۰ درصد نفت مورد استفاده خود را وارد می کند .

در این بین ایران که از طرح‌های  آمریکا نمی ترسد، در فکر جایگزینی نفتکش های قدیمی اش با یک ناوگان از کشتی های جدیدتر دست دوم است چون قصد دارد جریان نفت خام خود را به بازارهای بین المللی حفظ کند .

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.