به گزارش قدس آنلاین، احمد دیناری با اعلام این خبر افزود: این تاسیسات شامل هتل، مهمانپذیر، سفره خانه سنتی، مجتمع گردشگری، مرکز تفریحات و سرگرمی، بومگردی احداثی، زائرسرا، هتل آپارتمان و تاسیسات اقامتی و پذیرایی داخل مجتمعهای خدماتی بینراهی و سفرهخانه سنتی است.
وی اظهار کرد: ۵۰ درصد از این تاسیسات گردشگری را به ترتیب هتلها و مهمانپذیرها، هتل آپارتمانها و زائرسراها به خود اختصاص میدهند و مابقی تاسیسات را مجتمعهای خدماتی بینراهی، مجتمعهای گردشگری، سفره خانههای سنتی و مراکز تفریحات و سرگرمی، پارکها و محیطهای طبیعتگردی به خود اختصاص دادهاند.
دیناری تصریح کرد: بیشترین تعداد واحدهای اقامتی که موفق به اخذ موافقت اصولی ساخت و تبدیل شدهاند در مشهد مقدس قرار دارند و بالغ بر ۵۰ درصد از تأسیسات گردشگری دیگر در سایر شهرستانهای استان در حال ساخت و تبدیل است.
وی درباره ظرفیت اشتغال این تاسیسات گردشگری اظهار کرد: این پروژهها حدود ۵۰۰ نفر شغل جدید ایجاد خواهند کرد.
معاون سرمایهگذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی افزود: بیشترین تعداد سرمایهگذاری در بخش واحدهای اقامتی رابه ترتیب هتلها و مهمانپذیرها به خود اختصاص دادهاند و سرمایهگذاری در حوزه هتل آپارتمانها رو به کاهش است.
دیناری ادامه داد: در شهرستانها نیز سرمایهگذاری در حوزه تأسیسات گردشگری که جنبه جاذبههای انسانساخت دارند و فضاهای تفریحی گسترده را مهیا میکنند، نسبت به مرکز استان بیشتر است.
وی تصریح کرد: ما در معاونت سرمایهگذاری و تامین منابع نسبت به راهنمایی و هدایت سرمایهگذاران جهت سرمایهگذاری بهینه و صحیح در تاسیسات گردشگری زودبازده و دارای بازگشت سرمایه مناسبتر اقدام میکنیم و از هیچ تلاشی برای این امر فروگذار نخواهیم کرد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام /
نظر شما