به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، نشست مشترک دکتر محمدعلی شجاعی استاندار خراسان شمالی با دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و با حضور مجمع نمایندگان استان با محوریت بیان مشکلات استان در سه حوزه اقتصادی، عمرانی، سیاسی، امنیتی و اجتماعی و مشکلات ناشی از سیل در بخش های کشاورزی و مسکونی و دعوت رسمی برای حضور ویژه در استان برگزار شد.
محمدعلی شجاعی در این نشست اظهار داشت: با گذشت بیش از ۱۴ سال از تأسیس استان خراسان شمالی، اما این استان در بخش زیرساخت های حمل و نقل که یکی از مهم ترین شاخص های توسعه می باشد دچار محرومیت شدید است.
وی افزود: در حوزه حمل و نقل جاده ای به رغم تلاش ها و اقدامات انجام شده و شروع پروژه های مهمی همچون احداث باند دوم بجنورد - جنگل گلستان، اما پیشرفت پروژه پس از گذشت ۹ سال ۷۸ درصد بوده و در حال حاضر نیز پروژه بدلیل عدم تخصیص مناسب اعتبارات و مطالبات پیمانکاران بصورت نیمه فعال می باشد.
شجاعی در ادامه محور میامی _(گرمه - جاجرم) - بام - قوچان و محور بجنورد -سنخواست را از دیگر پروژه های مهم استان معرفی کرد.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: در حوزه حمل و نقل هوایی به رغم اقدامات مثبت زیرساختی که جهت برقراری پروازهای منظم و مستمر در فرودگاه بجنورد، به عنوان تنها فرودگاه استان انجام شده است، اما متاسفانه به دلیل عدم همکاری شرکت های هواپیمایی و یا کمبود ناوگان هوایی پروازها نامنظم و حداکثر هفته ای دو روز انجام می شود.
شجاعی اشاره داشت: در حوزه حمل و نقل ریلی نیز با توجه به نبود زیرساخت ریلی در استان، پروژه راه آهن جوین - اسفراین - بجنورد - شیروان تعریف گردید که در دست اجرا است و جهت تسریع در عملیات اجرایی نیازمند توجه ویژه دولت و کمک اعتباری از محل صندوق توسعه ملی می باشد تا با تکمیل و بهره برداری و اتصال استان به خطوط راه آهن سراسری کشور شاهد رونق اقتصادی منطقه باشیم.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت تسریع و بهره برداری از پروژه های بخش حمل و نقل استان خواستار برقراری حداقل یک پرواز روزانه در مسیر تهران - بجنورد و بالعکس، تأمین و تخصیص اعتبار مناسب جهت اتصال استان به شبکه بزرگراهی کشور با اتمام بزرگراه بجنورد - جنگل گلستان در سالجاری، تکمیل و بهره برداری از پروژه محور میامی - (گرمه - جاجرم) - بام - قوچان ومحور بجنورد-سنخواست بعنوان محور استراتژیک در ترانزیت کالا، تسریع در عملیات اجرایی راه آهن جوین - اسفراین -بجنورد - شیروان و تکمیل و اتصال قطعه جوین - اسفراین به شبکه راه آهن سراسری کشور در سالجاری هستیم.
انتهای پیام/
نظر شما