تحولات لبنان و فلسطین

مازندران- مجید عبدالهی از خسارت ۵۶ میلیارد تومانی به تاسیسات آب شهری و روستایی مازندران خبر داد.

فقط ۱۲ درصد آب شرب مازندران از آب‌های سطحی تامین می‌شود/خسارت ۵۶ میلیارد تومانی سیل به تاسیسات آب

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مجید عبدالهی سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران که مدیرعاملی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان را هم عهده دار است، صبح دوشنبه (امروز) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی میزان خسارات سیل به شبکه های شهری و روستایی را ۵۶ میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: از این میان، ۲۹ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان شبکه های روستایی و ۲۷ میلیارد و ۳۵۰ میلیارد تومان شبکه های شهری خسارت دیدند.

وی با اشاره به اینکه در سیل اخیر ۵۰۰ لیتر در ثانیه آب شهر سیمرغ از دست رفت، افزود: جبران خسارات در ساعات اولیه بسیار سخت بود و با تلاش همکاران توانستیم آب سالم را در اختیار شهروندان قرار دهیم.

وی در پاسخ به سوال قدس آنلاین در رابطه با کیفیت آب شرب شهرها و روستاهای استان با اعلام اینکه تنها ۱۲ درصد آب شرب استان از آب های سطحی و مابقی از آب های زیرزمینی تامین می شود، یادآور شد: میانگن استفاده از آب های سطحی در کشور ۴۵ درصد است و در این راستا برنامه بلندمدت استفاده از اینگونه آب ها تصویب شده و در دست اجراست.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران گفت: باتوجه به اینکه در بخش مرکزی استان شاهد نفوذ آب شور بوده و در ارتفاعات نیز آب چشمه ها کاهش یافته است باید بدنبال استفاده از منابع آب های سطحی برای تامین آب شرب باشیم.

تصفیه خانه بابل مشکلات زیست محیطی ندارد

عبدالهی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگارمان در ارتباط با دپوی لجن مازاد تصفیه خانه فاضلاب بابل در محوطه تصفیه خانه و آلودگی زیست محیطی این فرآیند خاطرنشان کرد: تصفیه خانه فاضلاب بابل در سال ۹۱ به بهره برداری رسید و در آن زمان به پیمانکار گفته شد تا فرآیند تصفیه لجن مازاد را در زمان مناسب تکمیل کند که متاسفانه به مشکلات تعرفه ای و تجهیز تجهیزات برخورد کردیم و اجرایی نشد.

وی با تاکید بر اینکه تصفیه خانه فاضلاب بابل مشکلات زیست محیطی ندارد، افزود: این تصفیه خانه ۱۰۰ هزار نفر جمعیت را پوشش می دهد اما تقاضا بیشتر از این رقم بوده و درصدد هستیم فرآیند مناقصه مدول دوم آن را امسال اجرایی کنیم.

کیفیت آب، خط قرمز ماست

وی در پاسخ به سوال دیگر قدس آنلاین در ارتباط با گلایه شهروندان مازندرانی از کیفیت آب شرب خاطرنشان کرد: کیفیت آب، خط قرمز ماست و ناظران دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت بر میزان کلر موجود و موارد بهداشتی، حساسیت و نظارت دقیق دارند و موارد را متذکر می شوند.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران با اعلام اینکه آب شرب استان از لحاظ کیفی و استاندارد مشکلی ندارد، یادآور شد: ممکن است در برخی مناطق املاح آب زیاد باشد که این مساله مشکلی ایجاد نمی کند چراکه این املاح برای بدن مفید است.

احتمال ادغام شرکت های آبفای شهری و روستایی وجود دارد

عبدالهی در پاسخ به سوال دیگر قدس آنلاین در رابطه با ادغام شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی خاطرنشان کرد: جلساتی در وزارتخانه برای ادغام این دو شرکت تشکیل شده و امکان ادغام وجود دارد و اگر اجرایی شود فقط مربوط به مازندران نبوده و در همه استانها اجرایی خواهد شد.

وی در رابطه با فراخوان انتخاب مدیرعامل برای آبفای شهری استان گفت: فراخوان انتخاب مدیران وزارت نیرو چندی ست که اجرایی شده و برخی مدیران نیز از این روش انتخاب شده اند.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران در رابطه با سوال قدس آنلاین که عدم تکمیل «پروژه آبرسانی به شهرهای گروه الف» توسط آب منطقه ای چرا طی ۱۰ سال گذشته مغفول مانده و چه مشکلاتی را برای شما ایجاد کرده است؟ گفت: این پروژه به عهده شرکت آب منطقه ای مازندران بوده و معاون اول رئیس جمهور در سفر اخیر خود به استان، قول تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز را دادند و بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.