تحولات منطقه

یک دستگاه خودروی تریلی حامل بار کارتن و ضایعات کاغذ که از سمت مشهد به شهرک صنعتی کلات در حرکت بود، در محدوده روستای فرخد از قسمت بار دچار آتش سوزی شد.

آتش‌سوزی تریلی حامل بار کارتن و ضایعات کاغذ در جاده کلات
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا تقوایی فرمانده شیفت ایستگاه ۳۷ آتش نشانی مشهد، با اعلام بروز این آتش سوزی به ستاد فرماندهی بلادرنگ تیم های اطفای حریق ایستگاه های ۲۱، ۲۹، ۳۷و ۴۵ عازم محل شدند.

تقوایی با اشاره به اینکه در زمان رسیدن ماموران آتش نشانی حریق به دلیل سریع الاشتعال بودن بار خودرو تا کابین این وسیله نقلیه پیشروی کرده بود، افزود : بیش از نیمی از خودرو در آتش سوخت.

وی ادامه داد: با تلاش ماموران آتش نشانی حریق در کمترین زمان ممکن مهار و از انفجار و برجای ماندن خسارات بیشتر نیز جلوگیری شد.

فرمانده شیفت ایستگاه ۳۷ آتش نشانی مشهد با تاکید بر اینکه این آتش سوزی گسترده خسارت جانی در بر نداشت، علت بروز آن را در دست بررسی اعلام کرد.

منبع: پایگاه خبری ۱۲۵

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha