به گزارش
قدس آنلاین وبه نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در این همایش به بیان مبانی پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی و کشاورزی مانند کاهش بار میکروبی مواد غذایی و مواد خام گیاهان داروئی و نیز بهبود راندمان جوانه زنی و رشد رویشی بذر گیاهان دارویی و کشاورزی پرداخته می شود.
«پروفسور محمود قرآن نویس» معاون مجمع آسیایی- آفریقایی آموزش پلاسما و «مهندس مهدی خلج» محقق و پژوهشگر حوزه پلاسما سخنرانان این همایش می باشند که به تشریح مزیت ها و کاربردهای استفاده ار این تکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی خواهند پرداخت.
این همایش به صورت رایگان برای علاقه مندان، دانشجویان، متخصصان و صاحبان صنایع، در روز چهارشنبه ۲۹ خردادماه ۹۸ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.
شایان ذکر است کارگاه عملی آموزش پلاسما در صنایع غذایی و کشاورزی در همان روز توسط نماینده شرکت FEMTO در مؤسسه با اخذ شهریه برگزار می شود.
این همایش به صورت رایگان برای علاقه مندان، دانشجویان، متخصصان و صاحبان صنایع، در روز چهارشنبه ۲۹ خردادماه ۹۸ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.
شایان ذکر است کارگاه عملی آموزش پلاسما در صنایع غذایی و کشاورزی در همان روز توسط نماینده شرکت FEMTO در مؤسسه با اخذ شهریه برگزار می شود.
نظر شما