به گزارش قدس آنلاین، سید مرتضی تحقیقی بی دل افزود: پیشتر، بخش قابل توجهی از اسباب بازیها در سطح بازار مشهد خارجی و وارداتی از کشور چین بود اما هم اینک با محدود شدن واردات این اقلام، تعداد اسباب بازیهای تولید داخل در بازار برابر با میزان خارجی آن است.
وی اضافه کرد: از سال گذشته تاکنون به دلیل افزایش نرخ ارز، قیمت اسباب بازیهای خارجی دو برابر شده است و هیچ ارز دولتی نیز به واردات آن اختصاص نیافته است لذا هم فروشندگان و هم مردم به سمت تولیدات داخلی گرایش یافتند.
رئیس اتحادیه صنف خرازی و لوازم ورزشی مشهد گفت: محدودیت در عرضه اسباب بازی باعث ایجاد نوآوری در عرصه تولید اسباب بازی شده به نحوی که تولیدکنندگان داخلی حتی در اقلام الکترونیکی به توفیقاتی دست یافته اند و محصولات آنان در بازار خریدار نیز دارد.
تحقیقی اضافه کرد: در صورتی که تحریمها تداوم داشته باشد در کمتر از یک سال آینده بازار اسباب بازی مملو از کالاهای ایرانی و تولید داخل خواهد شد و دیگر اثری از کالاهای خارجی به ویژه چینی نخواهد بود.
وی افزود: صنعت اسباب بازی بسیار اشتغال زا و درآمدزاست و سرمایه گذاری در این خصوص و بها دادن به تولیدات داخل میتواند کشور را به خودکفایی در عرصه اسباب بازی برساند.
رئیس اتحادیه صنف خرازی و لوازم ورزشی مشهد گفت: هم اینک کارگاههای صنفی تولیدی در حوزه اسباب بازی در سطح شهر وجود دارد که علاوه بر تولید محصول کیفی نوآوریها و ابتکارات خلاقانه ای را نیز در ساخت اسباب بازی به کار بردهاند.
تحقیقی تعداد واحدهای صنفی داری مجوز کسب زیر پوشش اتحادیه صنف خرازی و لوازم ورزشی مشهد را دو هزار و ۹۱۳ مورد ذکر و بیان کرد: از این تعداد حدود ۳۰۰ واحد صنفی در عرصه تولید و فروش اسباب بازی فعالیت دارند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما