به گزارش قدس انلاین "احمدرضا رادان" در مراسم رزمایش ترافیکی تعطیلات تابستان 90، که در میدان مانور شهرک آزمایش برگزار شد، در مورد موضوع ابطال گواهینامه زنان بد پوشش، این موضوع را تکذیب کرد.
وی این خبر را که توسط رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی عنوان شده بود نادرست عنوان کرد و افزود:« این خبر واقعیت ندارد و ابطال گواهینامه رانندگان در صلاحیت افسران پلیس راهور ناجا نیست.»
جانشین فرمانده نیروی انتظامی افزود: «بر اساس قوانین، وظیفه راهنمایی و رانندگی در هنگام بررسی جرایم رانندگی تطبیق عکس دارنده گواهینامه با راننده وسیله نقلیه است و وظیفه دیگری در حوزه ابطال گواهینامه افراد بد پوشش برای پلیس تعریف نشده است.»
وی در ادامه افزود: «براساس قانون جدید راهنمایی ورانندگی در صورت رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی و دریافت نمره منفی 30 منجر به ضبط گواهینامه میشود؛ بر این اساس تاکنون گواهینامه یکهزار نفر ضبط شده و 300 نفر هم در معرض ضبط گواهینامه قرار گرفته اند.»



نظر شما