به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی، مهندس محمدعلی مصباحی زمان صید ماهیان گرمابی را در اواخر پاییز عنوان کرد و اظهار داشت: تولید ماهی در استان در سال گذشته حدود ۲۲۰۰ تن بوده که از این مقدار ۱۹۰۰ تن ماهیان سردابی (اکثراً قزل آلا)و ۳۰۰ تن ماهیان گرمابی( اکثراً کپور، آمور و فیتوفاک )هستند.
وی افزود: تعداد ۵ مزرعه ماهیان زینتی با ظرفیت ۷۲۰ هزار قطعه در استان داریم که تولید این مزارع در سال ۹۷ حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه بوده است.
مصباحی افزود:سرانه مصرف ماهی خوراکی در استان ۷.۳ کیلوگرم است که از این مقدار ۲.۵۵ کیلوگرم به عبارتی ۳۵ درصد مصرف سالانه تولید استان و مابقی وارد می شود.
نظر شما