قدس آنلاین: محمد مهدی البیاتی وزیر سابق حقوق بشر عراق و عضو شورای مرکزی سازمان بدر و از رزمندگان حاضر در عملیات مرصاد در چهارمین همایش علمی تخصصی تاریخ شفاهی ترور که امروز یکشنبه ۶ مرداد در مرکز آرشیو ملی برگزار شد، اظهار کرد: در جریان عملیات مرصاد، من به همراه جمعی از نیروهای سپاه بدر ساعت ۶ عصر به محل تنگه مرصاد رسیدیم. نیمی از بچههای ما که از بچههای اطلاعات بودند، غیرمسلح بودند.
عضو شورای مرکزی سازمان بدر افزود: در همان زمان یکی از برادران ارتش که درجه سرگردی داشت به همراه تعدادی از سربازان که پشت او قرار داشتند را دیدم و از او پرسیدم که قضیه از چه قرار است؟ او گفت، قضیهای نداریم، منطقه اشغال شده است. باید عقبنشینی کنیم. من آنجا به طور غیرواقعی به ایشان گفتم که من مسئول عملیات هستم و کسی حق ترک منطقه را ندارد. او گفت ما دستور داریم که منطقه را ترک کنیم و من هم گفتم دستور دارم که اجازه ندهم کسی از منطقه خارج شود.
وی ادامه داد: نخستین شهید سپاه بدر در عملیات مرصاد، ابومحمد تهرانی بود که خانواده وی هماکنون هم در تهران زندگی میکنند. این خانواده در دوران دفاع مقدس ۳ شهید را تقدیم کردند.
البیاتی گفت: تکتیراندازان ما و تکتیراندازان بسیجی ملایری و جوانرودی از صبح تا عصر کاری کردند که منافقین نتوانند به سمت تپهها حرکت کنند. ما در این تپهها جان بسیاری از منافقین را گرفتیم. در همین حین بود که یکی از تکتیراندازان منافق کتف من را مورد اصابت قرار داد و من به بیمارستان منتقل شدم و ۴۸ ساعت بعد از مرخصی با مشاهده پیروزی عملیات، تمام دردهایم را فراموش کردم.
وی با بیان اینکه ما در عملیات مرصاد، مرزبندی دقیق حق و باطل را دیدیم، عنوان کرد: در جریان عملیات مرصاد، سپاه بدر ۵۱ شهید تقدیم کرد و برادرانی از تونس و مراکش و لبنان و بحرین نیز در جمع این شهدا حضور داشتند. امروز پیکر همه این شهدا در نقطه خاصی از گلزار شهدای قم مدفون است.
عضو شورای مرکزی سازمان بدر ادامه داد: خیلی از شهدای سپاه بدر در عملیات مرصاد، وقتی که قطعنامه ۵۹۸ صادر شد به گریه افتاده بودند چراکه اعتقاد داشتند دربهای شهادت به روی آنها بسته شده اما چند روز بعد در جریان عملیات مرصاد همین برادران به شهادت رسیدند و بصیرت آنها برای ما به اثبات رسید.
البیاتی گفت: من ۵۷ سال سن دارم و در این مدت هیچگاه صحنههای عملیات مرصاد را فراموش نکردهام و همواره جلوی چشمانم است. من عظمت خدا و عنایت اهل بیت(ع) را در عملیات مرصاد به چشم دیدم. اگر لشکرهای بسیار عظیم گروهک منافقین در برابر عده و عُده کم نیروهای ما، به کرمانشاه میرسیدند ممکن بود معادلات عوض شود.
عضو شورای مرکزی سازمان بدر گفت: در عملیات مرصاد به چشمان خودم، مجاهدتهای برادران ارتشی در هوانیروز را دیدم که چگونه منافقین را تار و مار کردند.
البیاتی عنوان کرد: چند سال بعد از عملیات مرصاد در انتفاضه ۱۹۹۱ شعبانیه علیه صدام، من به عنوان یکی از شخصیتهای نظامی که در محور شمال و جزو مجاهدین علیه صدام بودم با چشمان خودم دیدم که منافقین برای سرکوب انتفاضه به کمک صدامیان آمدند. ما با همان عقیده و ایدئولوژی که در عملیات مرصاد در برابر منافقین بودیم، در انتفاضه شعبانیه هم با آنها مبارزه کردیم.
البیاتی گفت: پس از سقوط صدام و زمانیکه وزیر حقوق بشر عراق شدم، در چند نوبت برای تحریک عواطف منافقین، خانوادههای آنها را از ایران به دم در پایگاه بردیم. منافقین در واکنش به این کار میگفتند اینها خانوادههای ما نیستند، مجرم و جنایتکارند. یک بار چهار خانواده ایرانی را برای ملاقات با فرزندشان به پایگاه لیبرتی عراق بردیم که عناصر منافقین شروع به سنگپرانی علیه این ۴ خانواده کردند و اگر نیروهای ما نبودند قطعا منافقین این ۴ خانواده را میکشتند.
البیاتی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: من با اطمینان میگویم اگر کمک برادران ما در سپاه و در راس آنها سرلشکر حاج قاسم سلیمانی نبود پیروزی در عراق برابر تروریستهای تکفیری محقق نمیشد. حاج قاسم سلیمانی برخلاف آمریکا و ترکیه با ارتش وارد عراق نشد؛ وقتی که حاج قاسم با ۲۵ فرمانده لشکر عراق صحبت میکرد، همه فرماندهان از صحبتهای ایشان تبعیت میکردند. همه عملیاتهای که حاج قاسم برنامهریزی و طراحی میکرد بدون استثنا موفقیتآمیز بودند.
وی افزود: بزن در روهایی که امروز هم در خلیج فارس اتفاق میافتد بخشی از نبرد حق و باطل است.
نظر شما