به گزارش قدس آنلاین ؛ حسن امیریان ، با اشاره به حجم زائران در شهر مشهد اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت بازار نسبت به چند سال قبل کمی بهتر شده و از حالت کسادی در آمده اما چندان سودآور نیست.
وی در رابطه با پخت کباب مرغ به علت گرانی گوشت در رستورانها افزود: این مساله به دلیلی گرانی گوشت نیست بلکه ذائقه مردم تغییر پیدا کرده و مردم به دلیل دیابت، فشار خون، قند و امراض قندی از گوشت مرغ استفاده میکنند که سالمتر و نوعی تنوع غذایی و تغییر مزاج مردم است.
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد بیان کرد: در حال حاضر علیرغم بهتر شدن وضعیت بازار همچنان تغییر کاربری در رستورانداران اتفاق میافتد زیرا در حالت معمول هر واحد صنفی باید روزانه ۲۰۰ پرس غذا بفروشد اما در حال حاضر حدود ۸۰ درصد رستورانداران روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ پرس غذا میفروشند.
امیریان خاطرنشان کرد: به دلیل برخی از مشکلات در هفته حدود ۱۰ واحد صنفی پروانههای خود را باطل میکنند و عدهای دیگر نیز در طی مراحل اخذ پروانه منصرف میشوند، علت آن نیز سختگیری در اخذ مجوز، کسادی بازار و عدم همکاری ارگانها است.
وی اضافه کرد: با توجه به حجم زائران در مشهد مقدس توصیه میشود که تنها از رستورانهایی غذا تهیه کنند که پروانه کسب آنان در دید مشتری است و امیدوارم مشکلاتی بهداشتی که در این حوزه وجود دارد حل شود.
انتهای پیام
نظر شما