قائم مقام شرکت آب منطقهای خراسان رضوی در این نشست گفت: کشفرود، رودخانهای زبالهبر و فاضلابرو بود که ساماندهی آن از حدود ۱۵ سال پیش آغاز و با اطلاعرسانیهای اصحاب رسانه موضوع پرورانده شد.
محمدرضا طاهری افزود: طرحهای مختلفی برای ساماندهی آن مانند جایگزینی کشت صنوبر به جای محصولات کشاورزی، طرح مشارکت مردم و رفع تصرفها دنبال شد و با همراهی همه دستگاههای مرتبط امروز با آزادسازی هزار و ۵۰۰ هکتار از بستر کشفرود، صیفیجات در این اراضی کاشته نمیشود.
وی اظهار داشت: در ساماندهی کشفرود نمره قبولی بالای ۹۰ درصد کسب کردهایم، اما هنوز ۱۰ درصد مشکل وجود دارد که امیدواریم با ادامه حمایتهای دستگاههای بالادستی بتوانیم آن را ایزوله و تبدیل به رود پارک کنیم.
وی گفت: دکترین جدید وزارت نیرو سازگاری با کم آبی است و در خراسان رضوی پیش از دهه ۸۰ به نوعی، کار در زمینه زیرساختهای این موضوع آغاز شده است.
طاهری افزود: ۸۵ درصد منابع آب مورد استفاده در خراسان رضوی مربوط به آبهای زیرزمینی است، بنابراین طرحهای تعادلبخشی منابع آب نیز در این استان دنبال شده است.
وی اظهار داشت: بیش از ۹۹ درصد چاههای برقی استان نیز به کنتورهای هوشمند مجهز شده اند.
وی با اشاره به مسدود شدن بیش از ۳ هزار حلقه چاه غیرمجاز استان در سال گذشته گفت: قانون تعیین تکلیف چاههای بدون پروانه باید تعدیل شود و تفاوتی بین استفادهکنندگان از چاههای غیرمجاز و چاههای مجاز وجود داشته باشد.
صدیقه ببران، مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت نیرو نیز در این نشست گفت: امروز مخاطب ما خودش به تنهایی یک روزنامهنگار است، چرا که با موضوعی به عنوان شهروند خبرنگار مواجه هستیم که فرایند اطلاعرسانی و اطلاعیابی را از حالت یکسویه به دوسویه تبدیل کرده است، از این رو روزنامهنگاران ما باید مخاطبهای خود را به رسمیت بشناسند.
منبع: روزنامه قدس
انتهای پیام/
نظر شما