تحولات منطقه

مازندران- نخستین سمن گردشگری مازندران با نام «روشنگران سرزمین هیرکان» و براساس دستورالعمل سازمان های مردم نهاد وزارت کشور مجوز فعالیت گرفت.

نخستین سمن گردشگری مازندران آغاز بکار کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مدیرعامل انجمن گردشگری «روشنگران سرزمین هیرکان» در گفتگو با قدس آنلاین با بیان اینکه انجمن های متعددی در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی در مازندران فعالیت دارند، اظهار کرد: در حوزه گردشگری این کمبود احساس می شد و در این راستا برای رونق این صنعت دست بکار شدیم.

اسحق پاک نیا با اعلام اینکه گردشگری مازندران با چالش های متنوعی روبروست، یادآور شد: تلاش می کنیم براساس وظایف ذاتی مان چالش های حوزه گردشگری را با بهره گیری از ظرفیت های مردم پیگیری و از دستگاه های دولتی مطالبه کنیم.

وی از فعالیت مشترک با انجمن های اجتماعی و زیست محیطی خبر داد و تاکید کرد: همکاری با سمن های زیست محیطی جهت توسعه گردشگری، مطالبه گری از نهادهای دولتی و بهره گیری از ظرفیت رسانه ها سه رویکرد مهم فعالیت های نخستین انجمن گردشگری مازندران است.

مدیرعامل انجمن گردشگری هیرکان با اعلام اینکه بزودی فراخوان عضویت مردم و فعالان گردشگری و اجتماعی در انجمن گردشگری منتشر خواهد شد، تصریح کرد: مدیران بدون مشارکت مردم نمی توانند مشکلات و چالش ها را در حوزه های مختلف برطرف کنند و در این راه باید از پتانسیل جامعه بهره ببرند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha