به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان ،عباس اهرابی یکی از برنامههای اصلی و اولویتدار این نهاد را توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت عنوان کرد و گفت: توانمندسازی اقتصادی مددجویان از طریق ایجاد شغل با پرداخت تسهیلات ارزان انجام میشود.
وی با اشاره به اجرای طرح استعداد سنجی اشتغال در کمیته امداد افزود: طرح استعداد سنجی در میان خانوادههای تحت حمایت اجرا میشود و بر اساس این طرح افرادی همچون زنان سرپرست خانوار، فارغالتحصیلان دانشگاهها و یا افرادی که به نحوی توانایی کار داشته باشند، شناسایی و بعد از ارائه آموزشهای مهارتی تسهیلات اشتغالزایی به آنها پرداخت میشود.
اهرابی ارائه آموزشهای مهارتی شامل مهارتآموزی، پایدارسازی طرح، کارآفرینی، حرفهآموزی دانش آموزان دبیرستانی را از دیگر برنامههای مهم این نهاد برشمرد و گفت: در پنجماه سال جاری، یک هزار و ۶۸۷ نفر از مددجویان گیلانی از این آموزشها بهرهمند شدهاند.
وی همکاریهای مشترک کمیته امداد با سایر دستگاهها را ضروری دانست و ادامه داد: بانکهای عامل و سازمان فنی و حرفهای در امر پرداخت تسهیلات و مهارتآموزی مددجویان همکاری تنگاتنگی با این نهاد دارند و هدف از برگزاری دورههای آموزشی هم کسب مهارت و آشنایی مددجویان با مشاغل موردنیاز و استفاده مطلوب از تسهیلات قرضالحسنه کمیته امداد است.
اهرابی خاطرنشان کرد: طرحهای اشتغالزایی بیشتر در زمینههای کشاورزی، شیلات، دامپروری، خدمات و صنایعدستی اجرا میشود.
وی با بیان اینکه از افراد علاقهمند برای ورود به حوزه اشتغالزایی حمایتهای خوبی انجام میشود افزود: دادن آموزشهای لازم بدون نیاز به پرداخت هزینه و پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی متقاضیان به مدت دو سال ازجمله این اقدامات حمایتی است.
مدیرکل کمیته امداد گیلان تصریح کرد: کارفرمایانی که مددجویان را مشغول به کار کنند ، به ازای بهکارگیری هر مددجو ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه بانکی به آنها پرداخت میشود که از بستههای تشویقی این نهاد برای ترویج امر اشتغالزایی محسوب میشود.
از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد گیلان از طریق کارفرمایان در بنگاههای اقتصادی مشغول به کارشدهاند.
نظر شما