به گزارش قدس آنلاین؛ جواد زنجانی روز شنبه در جلسه کارگروه مدیریت و اصلاح کیفیت آرد و نان اردبیل افزود: یکی از اولویتهای فرمانداری کیفیت بخشی به نان و ارتقای وضعیت تولید نان با همکاری اداره کل غله و خدمات بازرگانی ، اتحادیه نانوایان و دیگر مجموعههای ذیربط است.
وی اظهار داشت: تلاش بر این است تا کیفیت نان ارتقا یابد و مردم به راحتی بتوانند قوت غالب خود را با کیفیت مناسب تهیه کنند.
زنجانی با اشاره به اینکه توزیع آرد یارانهای بدون کمک و کاست همچنان ادامه دارد، تاکید کرد: همه دستگاههای بهداشتی، نظارتی، بازرسی و توزیعکنندگان موظف هستند با تمهید راهکارهای کارشناسی مشکل کمی و کیفی نان در اردبیل را برطرف کنند.
فرماندار اردبیل گفت: بازرسی مستمر بر بهبود کیفیت نان موثر است و اکنون با اعمال نظارت بیشتر کیفیت نان پخته شده در این شهر نسبت به گذشته افزایش یافته است.
نظر شما