به گزارش قدس آنلاین، سید محمد موسوی امروز درآیین نکوداشت روز جهانی نابینایان(عصای سفید) و در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در حال حاضر ۷۸۱ دانش آموز استثنایی در ۱۰۷ کلاس درس و در ۱۷ مدرسه ساماندهی شده اند.
وی با بیان اینکه ایجاد فضای ذهنی در خبرنگاران و رسانه ها بسیار اهمیت داشته و امروز بر این اساس سعی شد که این مهم در مدرسه استثنایی ایلام محقق شود تا خبرنگاران بتواند به راحتی شرایط ما و خدمات را منتقل و منعکس کنند، افزود: خوشبختانه تجهیز مدارس استثنایی استان ایلام از اولویتهایی بود که محقق گردیده که جای تقدیر دارد.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با اشاره به اینکه علاوه بر تمام کارهای آموزش و پرورش عادی توانبخشی این دانش آموزان و همچنین طرح سنجش را نیز عهده دار است، یادآور شد: اداره آموزش و پرورش استثنایی یکی از ادارات زیر نظر اداره کل آموزش و پرورش است که از اختیار مالی و مدیریتی برخوردار نیست.
موسوی گفت: برای انجام فعالیت ها بر هیچ کس منت نداریم اما برای رسیدن به نقطه ی مطلوب تمام مدیران مدارس و مجموعه ی همکاران ما تلاش و همکاری کرده اند.
وی با بیان اینکه تمام خدمات درمانی(بستری، جراحی، گفتار درمانی، کار درمانی...) دانش آموزان استثنایی رایگان است، بیان داشت: در حال حاضر دانش آموزان استثنایی در ۱۰۷ کلاس درس و در ۱۷ مدرسه ساماندهی شده اند
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان یادآور شد: مدارس استان از سال ۶۸ ساخته شده اند اما در دوره جدید، بهسازی، نوسازی تاسیسات و زیباسازی این مدارس در دستور کار قرار گرفت و به خوبی به سرانجام رسید.
سید محمد موسوی با اشاره به توسعه تجهیز و ساخت مدارس استثنایی در استان، افزود: بیش از دو میلیارد تومان در زمینه وسایل آموزشی و هوشمند سازی مدارس هزینه شده است که با بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی و خیرین و با تلاش همکاران این اداره صورت گرفته است.
وی گفت: یک مدرسه استثنایی در استان ایلام با بیش از ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار توسط خیرین در حال ساخت است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با اشاره به رابطه ی بسیار خوبی که با خیرین داریم، یادآور شد: بودجه ما از صفر در سال ۹۳ به ۶ میلیارد تومان در سال ۹۸ رسیده است.
نظر شما