تحولات منطقه

۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۶۷۴۶۵۱

شکست در فوتبال همیشه تلخ است، مقابل بحرین شرنگ. از آن مزه‌هایی که هیچوقت نمی‌شود به آن عادت کرد. با آنکه بارها بحرین را شکست داده‌ایم اما زخم آن مسابقه مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۰۲ در منامه هنوز تازه است. ۳-۱ باختیم و آنها که هیچ شانسی نداشتند با پرچم عربستان رقصیدند.

حق نداریم خودمان را تا حد بحرین کوچک کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: عصر ایران نوشت: دیشب هم ۱-۰ مغلوب شدیم. بحرین خوب و سازمان‌یافته بازی کرد و ما نتوانستیم از فرصت‌هایمان استفاده کنیم. سردار آزمون و مهدی طارمی دو مهاجمی که در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ پرتغال خوب گل می‌زنند، شب آرام و کسالت باری را سپری کردند. در این میان خشم و عصبانیت کنترل نشده احسان حاج‌صفی باز هم بازی را به تنش کشید و خطاهای غیرضروری زمینه ساز پنالتی شد.

کاپیتان تیم ملی وارد حاشیه‌هایی شد که هیچوقت از آن سود نبرده‌ایم. آخرین آن هم اعتراض خانمان‌برانداز به داور بازی ایران-ژاپن در جام ملت‌ها بود که خود احسان در متن آن قرار داشت. ما از اشتباهاتمان عبرت می‌گیریم؟! بعید می‌دانم!

بعد از این شکست خیلی‌ها یاد کارلوس کی‌روش افتادند و دریغا دریغ آغاز شد. سالها بود با کی‌روش به تیم‌های عربی نباخته بودیم اما نباید فراموش کنیم که با او هم در ابتدا به لبنان باختیم و فشار آوردن به ویلموتس تنها بعد از چند ماه حضور به سود فوتبال ما نیست. صرف انرژی برای جنگیدن با هم فقط باعث می شود بحرین و عراق دو رقیب جدی مان در این گروه عمیقاً خوشحال شوند.

فارغ از آنچه در زمین رخ داد، رفتار هواداران بحرین هنگام پخش سرودملی ایران بود که سخت دل‌ها را آزرد. آنها  سوت زدن و بازیکنان را هو کردند تا فضای ورزش را با رفتاری بسیار زشت آلوده کنند. در هفته گذشته این سومین رفتار غیر ورزشی در حاشیه مسابقات فوتبال است.

بازیکنان تیم‌ملی ترکیه در دو مسابقه با سلام نظامی به سربازان اردوغان که با کُردها می‌جنگدند ادای احترام و همراهی کردند. اقدامی که از سوی بسیاری از فعالان اجتماعی مورد نکوهش قرار گرفت. دو شب پیش نیز در دیدار بلغارستان و انگلیس، هواداران بلغار با صدای میمون به استقبال رحیم استرلینگ بازیکن سیاه‌پوست انگلستان رفتند و بعد با سلام هیتلری، نژادپرستی را به حد اعلی رساندند.

این سه اتفاق نشان داد که فوتبال از یک بازی که برای لذت آفریده شده به سمت یک کارزار در حرکت است. چیزی که جز خشم، تعصب، پرخاشگری و توهین و تحقیر هیچ خروجی دیگری ندارد. رفتار بحرینی‌ها تحت هیچ عنوانی پذیرفتنی نیست و امیدوارم جوان‌هایی که به خشم آمده اند در پی تلافی نباشند، حتی وقتی غم شکست و اندوه این رفتار نابخردانه آزارمان می‌دهد نباید فراموش کنیم که حق نداریم خودمان را تا این اندازه حقیر و کوچک کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.