به گزارش قدس آنلاین، محمد طاهریان مقدم افزود : این مجوز برای مالکان خانه هایی که علاقمند به فعالیت در حوزه گردشگری هستند صادر می شود و به منظور نظارت هرچه بهتر بر اماکن اسکان و خانه های مسافر در شهرستان و جلوگیری از فعالیت اماکن اقامتی بدون مجوز است.
او ادامه داد: گلمکان شهری از توابع بخش گلبهار شهرستان چناران است که به دلیل قرارگیری در دامنه رشته کوه بینالود و کوهستانی بودن آن، هرساله پذیرای مسافران و گردشگران زیادی است و نبود مراکز اقامتی در شهر باعث مشکلاتی برای اقامت گردشگران و مسافران شده بود.
به گفته وی با تمهیدات و حمایت های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باعث شد که سرمایه گذاران در این حوزه سرمایه گذاری کنند.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران افزود: تاکنون برای اقامت گردشگران در شهرستان چناران، ۱۵ موافقت نامه اولیه تاسیسات گردشگری صادر شده است که ۲ مجوز بوم گردی و یک خانه مسافر آن مربوط به شهر گلمکان است.
وی گفت : خانه مسافر گلمکان، باغ ویلایی با تمام امکانات رفاهی به مساحت ۳ هزار و ۳۰۰ مترمربع و دارای امکاناتی از جمله استخر بزرگ سرپوشیده آب گرم به مساحت ۱۲۰ مترمربع، استخر مجهز به جکوزی، گرمایش از کف و سیستم تصفیه مداوم آب و همچنین زمین والیبال روی چمن و استخر تابستانی، انواع وسایل تفریحی، میز پینگ پنگ، فوتبال دستی و وسایل بازی کودکان، ۲ سوئیت مجزای مبله شده و با امکانات کامل به مساحت های ۱۴۰ و ۴۰ مترمربع و آب، برق و گاز است.
از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳ هزار گردشگر خارجی که بیشترآن ها از کشورهای عربی بودند، از جاذبه های گردشگری چناران دیدن کرده اند.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما