تحولات لبنان و فلسطین

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نظام ارجاع سلامت برای آن است که سطح یک را به سطح دو و سه متصل کنیم و ارجاع بیمار به بیمارستان‌های عمومی و تخصصی منظم شود

مزیت «نظام ارجاع الکترونیک سلامت» به روایت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش قدس آنلاین، شاپور بدیعی اول ضمن اشاره به اینکه «دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزء دانشگاه‌های پیشرو کشور در این حوزه است»، بیان کرد: خوشبختانه توانسته‌ایم نظام ارجاع را در تمام شهرستان‌های تحت پوشش مستقر کنیم. در حال حاضر نیز بر روی کیفیت خدمات ارائه‌شده تمرکز کرده‌ایم و بعد از رسیدن به حد مطلوب و مورد نظر به دنبال آن هستیم فازهای بعدی نظام ارجاع الکترونیک را اجرایی کنیم.

وی افزود: نظام ارجاع الکترونیک سلامت درست و به‌موقع بیمار را ارجاع می‌دهد و در وقت و ساعت بیمار صرفه‌جویی می‌کند. قبلاً، بیمار، خود، با مراجعه به مراکز بهداشتی‌درمانی برای مراجعه به بیمارستان نوبت می‌گرفت. این امر، با توجه به تراکم زیاد مراجعان به بیمارستان‌های تخصصی و فوق‌تخصصی مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد که با این طرح از مراجعه خود فرد –به‌خصوص در مواردی که نیاز به ارجاع نیست- جلوگیری به عمل می‌آید و بیمار رأس ساعت مقرر، توسط متخصص ویزیت می‌شود.

بدیعی اول با بیان اینکه «سطح یک شامل مراکز بهداشتی و درمانی‌ست که در شهرستان‌ها و جاهای مختلف به ارائه خدمت می‌پردازند»،  تاکید کرد: بزرگترین مزیت آن این است که اگر نظام ارجاع به خوبی اجرا شود، بیماران بر اساس سطوح درمانی تقسیم می‌شوند و کیفیت خدمات افزایش پیدا خواهد کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه «پرونده سلامت به سیستم CIF بیمارستان‌ها متصل شده است»، ادامه داد: پزشک با واردکردن کد ارجاع بیمار به کلیه اطلاعات او که در سطح یک وجود دارد (از قبیل درمان‌های صورت‌گرفته، تشخیص‌های پزشکی و سابقه بیماری فرد) دست پیدا می‌کند که این موضوع، باعث جلوگیری از تداخل درمانی می‌شود. همچنین بعد از رویت بیمار، درمان به صورت سرپایی یا ارجاع به پزشکان بعدی صورت می‌گیرد.

بدیعی اول اضافه کرد: پرونده سلامت الکترونیک برای آن دسته از افرادی که پرونده خود را در مراکز بهداشتی و درمانی تکمیل کرده‌اند، به صورت کامل قابل انجام است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.