تحولات منطقه

۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۶۷۹۱۳۲

مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: حجم برداشت محصول ذرت علوفه‌ای در شهرستان خواف از ۱۵هزار تُن در سال گذشته به ۲۵هزار تُن در سال زراعی جاری افزایش یافت.

افزایش حجم تولید ذرت در خواف
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رحمان دادپور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خواف گفت: برداشت ذرت علوفه‌ای از سطح ۶۲۰ هکتار مزرعه زیرکشت این محصول در خواف از ابتدای مهر ماه امسال آغاز شد و در مجموع ۲۵ هزار تن این محصول برداشت شد.

او تصریح کرد: این درحالی است که پارسال ۴۶۴ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خواف زیر کشت ذرت علوفه‌ای رفته بود.
مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: این شهرستان از مناطق مستعد ذرت علوفه‌ای در جنوب خراسان رضوی است و محصول برداشت شده علاوه بر این شهرستان به دیگر مناطق همجوار نیز ارسال می‌شود.
ذرت علوفه‌ای از محصولات مهمی است که به عنوان خوراک دام به ویژه گاو و گوسفند مورد استفاده قرار می‌گیرد و کمیت (مقدار علوفه) و کیفیت (درصد پروتئین، نشاسته، مواد معدنی) علوفه آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و گیاه ذرت مواد قندی و نشاسته زیادی دارد و عملکرد علوفه ذرت به ۸۰ تا ۱۰۰ تن در هکتار می‌رسد.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.