تحولات لبنان و فلسطین

معاون و دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: یک میلیون نفر در ایران از رادیوداروهای صنعت هسته‌ای استفاده می‌کنند و ۱۹۰ مرکز درمانی نیز از این داروها بهره‌مند هستند.

به زودی خبرهای خوبی از راکتور اراک خواهیم شنید

قدس آنلاین: علی اصغر زارعان امروز شنبه ۱۶ آذر در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی کرج با بیان اینکه یکی از رویکردهای سازمان انرژی اتمی تجاری‌سازی دستاوردهاست، گفت: یکی از بحث‌های مهم در این زمینه، تجاری‌سازی حوزه آب سنگین است که در این بخش توانمندی و پتانسیل ملموسی در این نمایشگاه وجود داشت.

به گزارش ایسنا، زارعان با اشاره به اینکه هدف از تجاری‌سازی در سازمان انرژی اتمی، رفع نیازهای داخلی است افزود: امروز تجاری‌سازی علم را در کشور به خوبی می‌توان لمس کرد.

این مسئول از رونمایی دستاوردهای جدید هسته‌ای کشور در ۲۰ فروردین ماه سال آینده خبر داد و گفت: ۵۰ دستاورد جدید برای این روز انتخاب شده که دستگاه‌های جدید سانتریفیوژ و آب سنگین در حوزه نیروگاهی از جمله این دستاوردهاست.

وی با بیان اینکه چرخه سوخت بومی کشور برای رفع نیازهای داخلی و رسیدن به قله‌های موفقیت علم و فناوری در حال گردش است گفت:  چرخه بومی کشور با استفاده از دانش بومی و منابع داخلی فعال می‌شود.

زارعان تصریح کرد: عصبانیت دشمنان هم از جهت بومی بودن چرخه سوخت در ایران است.

این مسئول ادامه داد: این نمایشگاه برپا شده تا اقشار مختلف به خصوص جوانان بدانند کشور برای چه چیزهایی مقاومت می‌کند و با دستاوردهای علمی آشنا شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه به زودی خبرهای خوشی از اراک خواهیم شنید که اتفاق بزرگی است، افزود: راکتور اراک سال آینده فعالیت‌های جدیدی را در دستور کار قرار خواهد داد.

زارعان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با استفاده از صنعت هسته‌ای در بخش دارویی و پزشکی اشاره و اعلام کرد: یک میلیون نفر در ایران از رادیوداروهای صنعت هسته‌ای استفاده می‌کنند و ۱۹۰ مرکز درمانی نیز از این داروها بهره‌مند هستند.

‌معاون رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان با اشاره به دیگر کاربردهای صنعت هسته‌ای در بخش‌های مختلفی چون کشاورزی و ... گفت: اخیراً قراردادی برای تحویل ۵۰ دستگاه سانتریفیوژ با سازمان انتقال خون بسته شده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.