تحولات منطقه

کرمانشاه- مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: تنها واحد فرآوری و بسته‌بندی کشمش در استان بااستفاده از تسهیلات سرمایه در گردش و پیگیری مدیران واحد با ظرفیت مناسب و در ۲ شیفت کاری شروع به فعالیت کرد.

نخستین واحد فراوری کشمش در کرمانشاه راه اندازی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ سعید کریمی افزود: این واحد اکنون در حال تولید و تهیه سفارشات در راستای قرارداد منعقد شده است.

وی اظهارداشت: این واحد تولیدی باعث توسعه و رونق کشت واریته‌های انگور کشمشی شده است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه پیش‌بینی کرد در سال آینده این واحد به صورت قرارداد با کشاورزان و باغداران منطقه نسبت به خرید و تامین مواد اولیه مورد نیاز خود اقدام نماید که گامی به سوی کشاورزی قراردادی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha