تحولات منطقه

کرمانشاه- مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: تنها واحد فرآوری و بسته‌بندی کشمش در استان بااستفاده از تسهیلات سرمایه در گردش و پیگیری مدیران واحد با ظرفیت مناسب و در ۲ شیفت کاری شروع به فعالیت کرد.

نخستین واحد فراوری کشمش در کرمانشاه راه اندازی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ سعید کریمی افزود: این واحد اکنون در حال تولید و تهیه سفارشات در راستای قرارداد منعقد شده است.

وی اظهارداشت: این واحد تولیدی باعث توسعه و رونق کشت واریته‌های انگور کشمشی شده است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه پیش‌بینی کرد در سال آینده این واحد به صورت قرارداد با کشاورزان و باغداران منطقه نسبت به خرید و تامین مواد اولیه مورد نیاز خود اقدام نماید که گامی به سوی کشاورزی قراردادی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.