به گزارش قدس آنلاین، محمد رشتیباف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: طی ۸ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود ۱۰۴ تن گوشت حاصل از این دامها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و آنها را معدوم کردند.
او با بیان اینکه در ۸ ماهه اول امسال بیش از ۷۵۲ هزار راس دام در خراسان رضوی کشتار شده است، ادامه داد: گوشت کشتار شده در تمامی کشتارگاههای استان، تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با بیان اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند، گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآوردههای خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
رشتی باف افزود: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسبهای سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما