تحولات منطقه

گیلان-رئیس سازمان چای کشور از پرداخت ۹۰ درصد از طلب چای‌کاران خبر داد که ۱۰ درصد باقی‌مانده در روزهای آینده پرداخت می‌شود.

پرداخت ۹۰ درصدی مطالبات به چای‌کاران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،رئیس سازمان چای کشور از پرداخت ۹۰ درصد از طلب چای‌کاران خبر داد که ۱۰ درصد باقی‌مانده در روزهای آینده پرداخت می‌شود.

حبیب جهانساز امروز در  جمع خبرنگاران با بیان اینکه باید از ظرفیت چای‌کاران در کشور استفاده شود، اظهار کرد: استان‌های گیلان و مازندران به دلیل خاک حاصلخیز دارای ظرفیت و امکانات بسیار خوبی در حوزه کاشت و برداشت چای هستند که با تجهیز اراضی باید به افزایش کیفیت محصول چای کمک کنیم.

وی با اشاره به میزان مبلغ پرداخت‌شده به چای‌کاران گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده تاکنون، یک ونیم میلیارد دیگر به‌حساب چای‌کاران پرداخت‌شده تا این میزان پرداختی به ۳۰۸ میلیارد تومان برسد.

رئیس سازمان چای کشور از پرداخت مابقی طلب چای‌کاران در روزهای آینده خبر داد و افزود: با پرداخت این یک میلیارد، ۹۰ درصد طلب چای‌کاران پرداخت‌شده و ۳۷ میلیارد تومان دیگر در روزهای آینده پرداخت می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha