به گزارش قدس آنلاین به نقل روابط عمومی شهرداری همدان ، عباس صوفی در نخستین همایش «همدان، استان تابآور» با بیان اینکه همدان به عنوان نخستین شهر تابآور کشور مطرح شده است اظهار کرد: وضعیت مدیریت شهری در کشور به شیوهای است که درگیر مشکلات مالی و مسائل روزمره هستند بنابراین برنامهریزی برای اتفاقات و حوادث غیرمترقبه صورت نگرفته است.
وی افزود: بارشهای فروردینماه در همدان با پیشبینیها و با مدیریت صحیح تبدیل به سیلاب نشد و خسارات وارده در شهر فقط به دلیل بارش شدید باران بود.
شهردار همدان با بیان اینکه بحثهای مطالعاتی خطرات زلزله و سیلاب در شهر همدان آغاز شده است تصریح کرد: در راستای کاهش مخاطرات و حوادث طبیعی بیش از ۲۰ میلیارد تومان هزینه مطالعات در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم برای کاهش مخاطرات طبیعی حائز اهمیت است تأکید کرد: شهر همدان ۷۵ محله دارد که مردم این محله ها باید در راستای تاب آوری در شهر مشارکت کنند، این طرح از محلات پرخطر آغاز شده است.
صوفی با تأکید بر اینکه ایران جزو ۱۰ کشور با احتمال خطر زیاد در مقابل بلایای طبیعی است گفت: توجه به تابآوری شهرها بسیار در کاهش مخاطرات طبیعی حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه شهرداری نقطه اتصال بین دولت و مردم است خاطرنشان کرد: همدان ظرفیت تبدیل شدن به دبیرخانه شهرهای تابآور کشور را دارد.
در پایان این همایش از دستنامه تاب آوری و دستگاه شتابنگار که در زمینه زمین لرزه زمین رونمایی شد.
نظر شما