تحولات منطقه

بیرجند - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند گفت: استانداردسازی محصولات بومی استان مانند روغن زرد گوسفندی در دستور کار قرار گرفته است و به زودی اجرا می‌شود.

تولیدات خانگی و بومی خراسان جنوبی استاندارد سازی می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ غلامرضا آهنی افزود: همچنین واحدهای تولیدی و کارخانه‌های مواد غذایی برای ایجاد رقابت بیشتر رتبه‌بندی می‌شوند.

وی گفت: تنها صنعت غذایی کشور تحت تاثیر تحریم‌ها قرار نگرفته و در حال حاضر ۷۴ واحد صنعتی مواد غذایی در استان فعال است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تنوع محصولات غذایی در خراسان جنوبی را بسیار زیاد عنوان کرد و افزود: ۱۲۲ پروانه فعال بهداشتی نیز در این حوزه وجود دارد که نظارت بر سلامت محصولات توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: قبل، حین و بعد از تولید موادغذایی کنترل کامل توسط دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت بر محصولات انجام می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.