تحولات منطقه

مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن گفت: به زودی با افتتاح ۲ واحد اقامتگاه بوم‌گردی در بردسکن، تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی این شهرستان به ۶ واحد می‌رسد.

تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن به ۶ واحد افزایش می‌یابد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، احمد صابری زارع  با اشاره به  گردشگری روستایی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شهرستان بردسکن افزود: امروزه گردشگری روستایی هدف و مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی است. رشد، توسعه و اجرای صحیح صنعت گردشگری روستایی می‌تواند به رشد و توسعه کسب و کارهای محلی و بازگشت مردم از کلان شهرها به دیار خویش و به خصوص حفظ میراث فرهنگی کمک کند.

وی تاکید کرد: راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاها موجب حفظ و احیای بافت‌های قدیمی شده است، شاهدیم که نسل امروز و فرزندان دیروز که در آرامش خانه‌های قدیمی روستایی  بزرگ شده‌اند و به دنبال کار و زندگی، به شهرها مهاجرت کرده‌اند، اکنون با برگشت به روستا، نه تنها خانه پدری و پر خاطره دیروز را تخریب و تسطیح نمی‌کنند بلکه در صدد مرمت، حفظ و احیای این بناهای تاریخی برای رسیدن به آرامش هستند.

صابری زارع در همین خصوص اظهار کرد: تاکنون چهار اقامتگاه بوم‌گردی در روستاهای کبودان و درونه مجوز بهره‌برداری گرفته‌اند، روستای کبودان با وجود آثار تاریخی و مناظر طبیعی و با وجود موقعیت مناسب آن در حاشیه جاده بردسکن به سبزوار مورد توجه مسافران و گردشگران است.

وی گفت: با توجه به وجود آثار تاریخی و مناظر طبیعی روستای کبودان اولین اقامتگاه‌های شهرستان با نام سبنی، سرکمر و بی بی بانو با ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال، در این روستا راه‌اندازی شده است.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع  دستی و گردشگری بردسکن بیان کرد: منطقه حفاظت شده درونه در ۶۰ کیلومتری غرب شهر بردسکن با تنوع گیاهی و جانوری با ارزشی قرار گرفته است، علاوه‌بر آثار تاریخی و طبیعی زیادی که در این منطقه وجود دارد موضوعات دیگری چون گردشگری روستایی، عشایری و اکوتوریسم، کویرگردی، غارنوردی و آثار تاریخی، واقع شدن در مسیر مسافرتی و نزدیکی به کویر و ‌ماسه بادی‌های کویری از جمله عوامل دیگری هستند که این منطقه را متمایز کرده است.

وی ادامه داد: با هدف توسعه گردشگری روستایی و در جهت ارائه خدمات گردشگران و مسافران عبوری از مشهد مقدس و در مسیر بردسکن به یزد و استان‌های جنوب غربی و برعکس، لزوم راه‌اندازی واحدهای اقامتی و پذیرایی و به خصوص بوم‌گردی ضروری به نظر می‌رسید.

صابری زارع عنوان کرد: در حال حاضر اقامتگاه بوم‌گردی میرزا غلام حسین خان درونه، با ۱۵۰۰ متر مربع و ۱۴ اتاق آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران است. این اقامتگاه به عنوان چهارمین اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان، اواخر سال گذشته با  ۱۰۰ میلیون تومان وام اشتغال افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت همچنین توسعه این اقامتگاه به دلیل قرار گرفتن در جنب بافت قدیمی روستای درونه در دست اقدام است.

وی توسعه بوم‌گردی در شهرستان بردسکن را نوید بخش توسعه گردشگری روستایی دانست و گفت: به زودی دو اقامتگاه بوم‌گردی دیگر در روستاهای باب‌الحکم و حطیطه نیز افتتاح و به بهره‌برداری خواهند رسید.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع  دستی و گردشگری بردسکن افزود: تاکنون ۱۴ طرح متقاضی بوم‌گردی در شهرستان ارائه شده که برای ۱۱ طرح آن در روستاهای سیر، بیجورد، خمی، زیروقت، باب‌الحکم، حطیطه و شهر شهرآباد موافقت اولیه صادر شده است.

وی بیان کرد: تعداد متقاضیان راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن تاکنون به ۱۷ پرونده افزایش یافته است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha