به گزارش قدس آنلاین، ابوالفضل مکرمی امروز در مراسم آغاز سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا در مشهد افزود: غذاها نمادهای فرهنگی جامعه هستند.
وی ادامه داد: تنوع اقلیمی و قومی در ایران باعث شده تا غذاهای ایرانی نیز دارای تنوع زیاد باشد و از هر منطقه با غذاهای سنتی آن منطقه یاد شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: گردشگری غذا به نوعی مکمل دیگر انواع گردشگریها محسوب میشود و معروفترین غذاهای ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان، دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خورشت قیمه، آش رشته و شیشلیک است.
مکرمی فر افزود: شیشلیک شاندیز و شله مشهد از غذاهای ثبت شده در فهرست میراث فرهنگی کشور هستند که متعلق به استان خراسان رضوی هستند.
سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری در مشهد با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده است این جشنواره و نمایشگاه از ۱۹ تا ۲۱ دی ماه جاری در محل هتل پارس مشهد برگزار میشود.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما