به گزارش قدس آنلاین؛ علی درویشی افزود: یکی معضلهایی که استان بوشهر در چهار دهه گذشته با آن مواجه است و در ستاد اقتصاد مقاومتی نیز تمرکز ویژهای به آن شده موضوع مشارکت سرمایهگذاران برای احداث آبشیرینکنها است.
وی بیان کرد: در این راستا پروژه های متعددی اجرایی شده که از جمله آنها میتوان به ۲ آب شیرینکن ۱۵ هزار مترمکعبی دشتستان و آب شیرینکن ۲۷ هزار مترمکعبی کنگان با مجموع سرمایهگذاری ۲۶۸ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی اشاره کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر ادامه داد: در حوزه کشاورزی نیز استان جهش قابل توجهی تجربه کرده به گونهای که ظرف یکسال گذشته سطح زیر کشت گلخانهای استان ۲ برابر شده و از تعهد ۳۰۰ هکتاری استان نیز تاکنون ۸۰ هکتار آن مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
وی گفت: در حوزه سلامت نیز یکی از پروژه هایی که با مشارکت بخش خصوصی با سرمایهگذاری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان در شهر بوشهر اجرا شده کلینیکی تخصصی است که با افتتاح آن ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع به فضای درمانی استان بوشهر اضافه میشود.
درویشی ادامه داد: یکی از رویکردهای ستاد اقتصاد مقاومتی استان بوشهر استفاده از ظرفیت مناطق ساحلی و توسعه دریا محور است که در این ارتباط در مجموع ۲هزار و ۹۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی در این زمینه در شهرک رودشور دیلم، توسعه سایت شیف، دلوار محقق میشود.
وی گفت: با افتتاح این پروژهها ظرفیت تولید میگوی پرورشی استان بوشهر از ۲۲ هزار به ۴۴ هزار تن افزایش خواهد یافت.
نظر شما