به گزارش قدس آنلاین، محمد صادق مروارید بیان کرد: واحد تحقیق و توسعه شرکت نان قدس رضوی با رویکرد ترویج فرهنگ تغذیه سالم، بر مصرف مواد غذایی کم چرب، بدون شکر یا کم شکر، کم نمک و کم کالری در محصولات خود تاکید دارد.
وی ادامه داد: در این راستا شرکت نسبت به تولید محصولات سلامت محور از جمله دونات بدون شکر و بیسکوییت کم شکر اقدام کرده است.
مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی افزود: واحد تحقیق و توسعه شرکت از جمله واحدهایی به شمار می رود که در ماه گذشته به عنوان مرکز برتر تحقیق و توسعه استان خراسان رضوی از طرف انجمن مراکز تحقیق و توسعه خراسان و همچنین سازمان صنعت، معدن و تجارت انتخاب شده است.
وی درباره کیفیت محصولات تولیدی این مجموعه تصریح کرد: یکی از مهم ترین ویژگیهای محصولات نان رضوی کیفیت بالای آن است که این امر به دلیل استفاده از مواد اولیه مرغوب در فرمولاسیونهای قوی می باشد.
مروارید ادامه داد: در کنار این موضوع، ماشینآلات و تجهیزات در طول سالها فعالیت این شرکت، به روز شدهاند که به نوبه خود به حفظ و افزایش کیفیت محصولات تولیدی کمک شایانی کرده است.
وی استفاده از کارکنان مجرب، متخصص و کارآزموده در سطوح مختلف تولید را یکی دیگر از دلایل حفظ و بهبود کیفیت محصولات شرکت نان قدس رضوی عنوان کرد.
مروارید با اشاره به لزوم پایش محصول طی فرایند تولید خاطرنشان کرد: علاوه بر این واحد کنترل کیفیت شرکت توسط کارکنان متخصص، با استفاده از تجهیزات بروز و روشهای آزمایشگاهی استاندارد در طول فرآیند تولید و بستهبندی، کنترل و پایش دقیق و مستمر محصولات مختلف را به عهده دارند که این مهم حفظ کیفیت و استمرار آن را در محصولات به دنبال داشته است.
مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی ادامه داد: بدین منظور واحد تحقیق و توسعه شرکت با بررسی مداوم محصولات، نسبت به رفع ایرادات احتمالی و بهبود کیفیت محصولات اقدام می کند.
منبع: آستان نیوز
انتهای خبر/
نظر شما