تحولات منطقه

خراسان شمالی- محمدی فرزند مددجوی کمیته امداد خراسان شمالی، متولد سال ۱۳۷۴ در بجنورد، مخترع، پژوهشگر، کارآفرین و نظریه‌پرداز درزمینهٔ های فناوری نوین و تکنولوژی‌های روز در هوشمند سازی منازل است و هم‌اکنون جزو موفق‌ترین جوان کارآفرین استان در حوزه دانش‌بنیان در بخش صنعت است.

وقتی جوانان ایرانی فعل «توانستن» را صرف می کنند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

قدس آنلاین: گروه استانها- این کارآفرین می گوید: ۷خواهر و برادر دارای تحصیلات عالیه هستیم و تحصیلات بنده نیز در حوزه صنعت برق است و مطالعات و فعالیت‌هایم نیز مطابق باعلاقه و تحصیلاتم در حال انجام است.

وی بابیان اینکه سال‌ها پیش به دلیل بیماری پدرش تحت حمایت کمیته امداد قرارگرفته است، می گوید: پس از اتمام تحصیلاتم برحسب علاقه‌ای که داشتم کارم را متناسب با تخصص دانشگاهی‌ام آغاز کردم و پیش از اینکه شرکتم را راه‌اندازی کنم به‌صورت پروژه‌ای در حوزه امنیت ساختمان‌ها فعالیت می‌کردم تا اینکه پس از آشنایی با استارتاپ ها توانستم یک شرکت متناسب با تخصصم راه‌اندازی کنم.

وی می‌گوید: در ابتدای شروع فعالیت‌هایم، وام‌های بسیاری گرفتم تا اینکه با مشارکت دوستان، سرمایه‌ام به ۲۰۰ میلیون تومان رسید و بعدازآن کار را با سه نفر از هم‌دانشگاهی‌هایم آغاز کردم و این در حالی بود که بخش قابل‌توجهی از سرمایه اولیه صرف تحقیقات، برنامه‌ها و خرید مواد اولیه شد.

وی خاطرنشان می‌کند: در ابتدا فعالیت‌هایم را با محصول حس‌گر نشت گاز آغاز کردم و بعد از گذشت یک سال و طی مراحل مختلف کارم را به سمت هوشمند سازی منازل سوق دادم.

فعالیت ۹ جوان نخبه متخصص

محمدی ادامه می دهد: بعد از آغاز کار و طی مشکلات بسیار در مسیر، هم‌اکنون ۹ جوان نخبه متخصص با حقوق مناسب در این شرکت در حال کار هستند که ۵ نفر از آن‌ها بیمه‌اند.

وی اظهار می دارد: بازار فروش محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان شهرهای بزرگی همچون تهران، شیراز، مشهد، اصفهان  و تمام کشور است.

وی به مساعدت‌های کمیته امداد در پرداخت تسهیلات اشتغال اشاره می‌کند و می‌گوید: با دریافت ۸۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه از کمیته امداد توانستم تحقیقات جدیدی را در حوزه هوشمند سازی آغاز کنم.  

طرح دانش بنیان تولید کامپیوتر مرکزی خودرو نیازمند اعتبار

این جوان کارآفرین که هم‌اکنون دارای یک ثبت اختراع محصول (IOT) است می گوید: طرح دانش بنیان تولید کامپیوتر مرکزی خودرو نیز توسط تیم تحقیقاتی شرکت در دست تحقیق و بررسی قرار دارد که برای به ثمر نشستن این ایده نیز بیش از ۴ میلیارد تومان بودجه نیاز است.

وی سرمایه در گردش طرحش را یک میلیارد تومان عنوان می‌کند و می‌گوید: مهارت هوشمند سازی ساختمان، رشته‌ای نو و پرکاربرد در صنعت ساختمان است به همین دلیل جذب نیروی کار برای این طرح بسیار دشوار و حساس است.

محمدی به مزایای ایجاد طرح هوشمند سازی منازل اشاره می کند و ادامه می‌دهد: اجرای سیستم مدیریت ساختمان توسط تجهیزات هوشمند امکانات مختلفی درزمینهٔ ذخیره‌سازی انرژی، کنترل تجهیزات روشنایی، کنترل تجهیزات سرمایش و گرمایش، اجرای دستگاه‌های امنیتی، سهولت در مدیریت تجهیزات مدرن و پیشگیری از بروز بحران و خسارت به وجود خواهد آورد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.