قمری/
سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر چهارشنبه ۲۳بهمن در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران آغاز به کار کرد. بنابر اعلام گزارشهای رسیده در سیوپنجمین جشنواره موسیقی تاکنون ۸۲گروه موسیقی از سراسر کشور با ۹۰ اجرا میزبان مخاطبان بودهاند.
در خبرها آمده بود در این دوره گروههای موسیقی استانهای مختلف کشور از اصفهان، خراسانرضوی، شمالی و جنوبی، البرز، گلستان، کردستان، مازندران، آذربایجانغربی و شرقی، خوزستان، کرمانشاه، گیلان و تهران حضور دارند، اما فقط هشت استان امکان میزبانی جشنواره را داشتهاند.
مسئول کمیته روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر ضمن تأیید این مطلب، تأکید کرد: از این استانها فقط هشت استان و منطقه آزاد اروند میزبانان این جشنواره در استانهای خود هستند. طبق گفته مجیدفروغی استانهای آذربایجانشرقی، سیستان و بلوچستان، بوشهر، زنجان، خوزستان، گلستان، فارس، مازندران و منطقه آزاد اروند از جمله استانهایی هستند که برای میزبانی سیوپنجمین جشنواره موسیقی فجر اعلام آمادگی کردهاند و این دوره جشنواره علاوه بر تهران در این استانها هم برگزار میشود.
فروغی در پاسخ به این پرسش که چرا خراسانرضوی با وجود برخورداری از هنرمندان فعال در عرصه موسیقی مقامی، میزبان برگزاری جشنواره موسیقی فجر در سال جاری نشده است، گفت: فقط هشت استان برای میزبانی از جشنواره موسیقی فجر اعلام آمادگی کردند. البته نزدیک برگزاری این جشنواره تعداد دیگری از استانها برای میزبانی اعلام آمادگی کردند که پس از بررسیها با توجه به نبود شرایط مناسب میزبانی در این استانها و نزدیک بودن به تاریخ جشنواره، با درخواست میزبانی این استانها موافقت نشد که ممکن است خراسانرضوی هم با همین دلایل میزبانی را از دست داده است.
مسئول کمیته روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر همچنین درباره خبر علت انصراف یک گروه موسیقی از ترکمنستان در بخش خارجی این جشنواره، توضیح داد: وزارت فرهنگ این کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا و ایجاد موانع در مرزهای زمینی به گروه موسیقی خود اجازه خروج از ترکمنستان را نداد. بنابراین در بخش خارجی سی و پنجمین جشنواره موسیقی، هفت گروه از کشورهای اتریش، فرانسه، ایتالیا، تونس، آذربایجان و بلژیک حضور دارند.
نظر شما