قدس آنلاین: گروه استانها-سمانه محمدزاده ثانی: در خراسان شمالی از مجموع ۱۴۰ داوطلب یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هماکنون ۶۳ نفر برای تصدی چهار کرسی نمایندگی در این استان در حال رقابت هستند تا بتوانند از ۶۵۰ هزار واجد شرایط رای دهی استان بیشترین تعداد رای را در سبد خود بریزند.
حال اگر این روزها سری به خیابان ها و کوچه و پس کوچه شهرزده باشید شاهد تصاویر پرزرق و برق داوطلبین انتخابات مجلس بودید که شهرداری بجنورد، ۲ هزار مترمربع چتایی برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی در خیابان های مرکزی و پرتردد شهر از جمله آیت الله طالقانی، امام خمینی(ره)، شهید بهشتی، امیریه، مخابرات و استقلال نصب کرده است تا نامزدهای انتخابات، تبلیغات خود را بر روی آن انجام دهند.
حال این افراد که باید به نمایندگی از مردم استان بر کرسی بهارستان بنشینند تا برای سرنوشت کشور تصمیم گیری کنند و برای زندگی عمومی مردم در ایران اسلامی قانون گذاری کنند، متاسفانه خیابان ها و کوچه های شهر در این چند روز توسط ستاد تبلیغاتی این کاندیدا ها چهره ی زشت و زننده را به خود گرفته است و به هیچ نقطهای از شهر متاسفانه رحم نکردند.
متاسفانه بسیاری از کاندیداها اقدام به نصب پوسترهای تبلیغاتی و بنرهای بزرگ در فضاهای غیرمجاز سطح شهر مانند خسارت به درختان، دیوار نویسی اماکن شخصی و دولتی، چسباندن پوستر به دستگاه های خودپرداز، تابلوهای راهنمایی و رانندگی و ترافیکی سطح شهرو... کرده اند که این کار سیما و منظر شهری را تخریب و سبب آلودگی محیطی میشود و یکی از بدترین آسیبهای ناشی از تبلیغات انتخاباتی که اثرات آن گاه تا سالها بعد نیز باقی میماند.
حتی در برخی نقاط شهر ترانس ها و تیرهای برق و ایستگاه اتوبوس های شهری نیز از دست تبلیغات نامزدهای انتخابات در امان نمانده اند، در حالی که همه ما این جمله که "نصب هرگونه اگهی تبلیغاتی ممنوع است و پیگرد قانونی دارد" را دیدهایم.
در این راستا شهرداری بجنورد با توجه به عدم رعایت این مساله توسط بسیاری از کاندیداهای انتخابات در راستای برخورد با آنها تعدادی زیادی از این پوسترها و بنرهای تبلیغاتی که در مکان های غیرمجاز نصب شده اند را جمع آوری می کند و این کار باعث سنگین شدن کار پارکبان ها و پرسنل خدمات شهری شهرداری برای امحا و پاکسازی این پوسترهاو بنرها در این چند روزشده است.
معاون خدمات شهری شهرداری بجنورد در این زمینه می گوید: با توجه به عدم رعایت این مساله توسط بسیاری از کاندیداهای انتخابات در راستای برخورد با آنها تا امروز تعداد ۱۰ مورد داربست بنرهای غیرمجاز از سطح شهر جمع آوری شد.
خاکشور به جمع آوری ۸۰۰ مورد پوسترهای غیرمجاز نیز اشاره می کند و اظهار می دارد: تعداد ۲۰۰ بنر و پارچه های کوچک تبلیغاتی نیز از مکان های غیرمجاز از قبیل سازه های تبلیغاتی شهری و حتی درختان و دیوارها جمع آوری شد.
نظر شما