۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۶۹۳۳۴۲

بهشهر-مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به تلفات بیش از ۱۵ هزار قطعه پرنده مهاجر در تالاب میانکاله گفت: این تالاب برای پاکسازی قرنطینه اعلام شده است.

تالاب میانکاله قرنطینه شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به تلفات بیش از ۱۵ هزار قطعه پرنده مهاجر در تالاب میانکاله گفت: این تالاب برای پاکسازی قرنطینه اعلام شده است.

سید حسین رضوانی اظهار داشت: به عنوان دستگاه متولی و تا زمان پاکسازی کامل منطقه میانکاله از بیماری و تلفات پرندگان، این تالاب به عنوان منطقه قرنطینه اعلام شده است و صید و شکار پرندگان در ان ممنوع شده است.

وی تصمیم قرنطیه شدن منطقه و تالاب میانکاله را طبق تصمیم جلسه استانداری بیان کرد و گفت: باید این منطقه تا زمان بازگشت پرندگان وزمستان گذرانی آنان قرنطیه و رفت وآمد و شکار در آن محدود و ممنوع شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha