تحولات لبنان و فلسطین

همدان - مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: ۲۸ اکیپ نظارتی دامپزشکی همدان ویژه ایام نوروز فعالیت خود را آغاز کردند

۲۸ اکیپ نظارتی دامپزشکی همدان ویژه ایام نوروز فعالیت خود را آغاز کردند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشمی استان همدان  محمودرضا رسولی اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز از ۲۵ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم اکیپ‌های ثابت و سیار نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی در مرکز استان و شهرستان‌های همدان همزمان با سراسر کشور، ساماندهی و تجهیز شده‌اند.

رسولی گفت: تعداد ۱۰ اکیپ ثابت و ۱۸ اکیپ سیار، متشکل از کارشناسان این اداره کل در دو نوبت صبح و عصر به تعداد ۵۴ نفر پرسنل در روز، نظارت‌های بهداشتی بر عرضه مواد خام دامی را در جای جای استان همدان بر عهده خواهند داشت.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان افزود: در این طرح تمامی اماکن تولید، پخش، بسته بندی، قطعه بندی و عرضه مواد خام دامی شامل رستوران‌های بین راهی، درون شهری، سردخانه‌های نگهدارنده مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت قرمز و سفید، تهیه غذاها، هتل‌ها و مهمانسراها به طور مستمر و منظم بازدید و کنترل خواهد شد.

رسولی افزود: شهروندان ضمن توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشت‌های بسته بندی شده، از خرید گوشت و آلایش دامی فاقد بسته بندی، مهر و لیبل دامپزشکی و یا فرآورده‌های خام دامی منجمد و غیر منجمد با برچسب مخدوش خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز و با توجه به بروز و شیوع ویروس کرونا در کشور ضمن درخواست از همشهریان در خصوص رعایت بهداشت فردی و حضور در منازل در استان همدان، نظارت مداوم بر مواد خام دامی در راستای ارتقا سطح بهداشتی جامعه و ایجاد امنیت غذایی را ضروری دانست.

وی افزود: تعداد ۲۳۰ ناظر بهداشتی دامپزشکی بر رستوران‌ها و واحدهای طبخ غذا در استان همدان نظارت دارند تا شهروندان با اطمینان خاطر از عرضه کامل بهداشتی غذا در ایام تعطیلات نوروزی استفاده و بهره کافی را ببرند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان بیان کرد: بخشنامه‌ای در استان ابلاغ شده که تمام دست‌اندرکاران در کشتارگاه‌ها، مراکز قطعه‌بندی، بسته‌بندی، تولید، توزیع و عرضه موظفند هم کارکنان را از لحاظ سلامت زیر نظر داشته باشند که اگر کسی مشکوک به بیماری بود به مراکز درمانی معرفی کنند و تمام آنها دارای کارت سلامت باشند و هم حین کار دستکش، ماسک و وسایل حفاظت فردی استفاده شود.

رسولی با اشاره به اینکه ورودی مراکز قطعه و بسته‌بندی گوشت تب‌سنجی برای کارکنان انجام می‌شود، گفت: در مراکز عرضه نیز بخش‌نامه اجرا می‌شود و افراد حتماً باید ماسک و دستکش استفاده کنند و این موضوع در بازرسی‌ها مورد توجه است.

وی از ممنوعیت قطعه کردن مرغ داخل مغازه‌ها و مراکز عرضه مرغ به منظور کنترل بیماری کرونا خبر داد و افزود: با توجه به اینکه در امکان عمومی خطر آلودگی به ویروس کرونا وجود دارد این اقدام انجام شده و خوشبختانه اتحادیه مرغداران نیز در این زمینه همکاری لازم را داشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.