تحولات منطقه

مدیر جهاد کشاورزی قوچان گفت: ۳۰ درصد انگور تولیدی در قوچان، به کشورهای عربی و اروپایی همچون ایتالیا به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم صادر می شود.

صادرات ۳۰ درصدی انگور قوچان به کشورهای عربی و اروپایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، احمد کنعانی مدیر جهاد کشاورزی قوچان با اشاره به تولید سالانه ۸۰ هزار تن انگور در این شهرستان گفت: انگور بی‌دانه این شهرستان به‌ویژه رقم سلطانی یکی از بهترین نوع انگورها در منطقه شمال خراسان بزرگ محسوب می‌شود و در خراسان رضوی تقریباً دومین شهر با سطح زیر کشت ۵ هزار هکتاری از این محصول محسوب می‌شویم.

او با بیان اینکه در تولید انگور سلطانی نیز رتبه اول خراسان رضوی به این شهرستان اختصاص دارد، تصریح کرد: متوسط تولید انگور در هر هکتار ۱۶ تن بوده که تولید سالانه را به ۸۰ هزار تن می‌رساند و ۲۵ درصد این انگور یعنی ۲۰ هزار تن آن به‌صورت تازه خوری استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی قوچان گفت:  ۶۰ هزار تن از انگور تولیدی در قوچان به کشمش تبدیل‌شده که ۱۲ هزار تن آن در داخل شهرستان تولید می‌شود، تصریح کرد: حداقل ۳۰ درصد انگور این شهرستان به کشورهای اروپایی مثل ایتالیا یا کشورهای عربی به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط بازرگانان صادر می‌شود.

کنعانی با یادآوری اینکه طی سال‌های اخیر برای کاهش هزینه‌های تولید این محصول برای باغداران، تعادل در قیمت و افزایش عملکرد اقداماتی انجام‌شده است، افزود: تغذیه یکی از موضوعات حائز اهمیت است که باغداران باید برای افزایش بهره‌وری به این مسئله توجه ویژه‌ای داشته باشند.

او ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات اجرای طرح «فراز» یا همان داربستی کردن انگور است که تاکنون در ۲۵۰ هکتار از باغات این شهرستان به اجرا درآمده و عملکرد تولید را تا حدود سه برابر افزایش داده است و تأثیر مثبتی به همراه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی قوچان گفت: با تأکید بر این مطلب که این اقدام می‌تواند به رقابت با کشورهایی مثل ترکیه و هندوستان تبدیل شود، زیرا آنان با کشت مکانیزه عملکرد بالایی در تولید دارند، گفت: درزمینه فراوری نیز دو واحد گرمخانه برای تولید کشمش مجوزهای خود را اخذ کرده‌اند و در مرحله ساخت در شهرک صنعتی شماره دو قرار دارند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.