تحولات منطقه

همدان - مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: تمام شرکت‌های تولیدکننده محصولات خوراکی الزاما" باید بیش از گذشته موارد بهداشتی را الگو قرار دهند و کارکنان خود را از نظر کووید ۱۹ غربالگری نمایند.

 شرکت‌های صنایع غذایی ملزم به غربالگری کارکنان هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه خبری به نقل از داشنگاه علوم پزشکی دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر غذا و محصولات خوراکی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه طی نامه‌ای به تمام شرکت‌های تولیدکننده صنایع غذایی در استان آنها را ملزم به رعایت اصول بهداشتی بیشتر و کنترل ایمنی کارکنان در خصوص کووید ۱۹ کرد.

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری جهانی کووید ۱۹ و مشکلات و عوارض ناشی از آن بدینوسیله مقتضی است در خصوص اخذ مجوزهای قانونی شروع فعالیت از مراجع ذیصلاح، نسبت به تشدید و تداوم کنترل و مراقبت‌های بهداشتی تمام کارکنان و غربالگری افراد مشکوک به کووید ۱۹ و حفاظت فیزیکی اقدامات پیشگیرانه لازم انجام شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.