تحولات منطقه

۲۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۲
کد خبر: ۶۹۹۹۶۵

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران خواستار تلاش برای توزیع رایگان محصولات بهداشتی به اقشار کم برخوردار تهران شد و یادآور شد: با این اقدام می‌توانیم در حالی که برخی از مردم در شرایط اقتصادی دشواری قرار دارند برای مقابله با ویروس کرونا این محصولات را در اختیار آنان قرار دهیم.

منحنی پیش بینی کرونا در تهران سینوسی شده است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در حاشیه بازدید از خط تولید مواد ضدعفونی کننده شرکت پاکسان، درباره وضعیت اپیدمی کرونا در استان تهران توضیح داد: علاوه بر منحنی پیش‌بینی کرونا که در تمام دنیا وجود دارد، در تهران ترددهای غیر ضروری، بازگشت مسافران نوروزی و حجم قابل توجه جمعیت درون شهری باعث تکانه‌های سینوسی شکل شده و همین مساله پیش‌بینی‌ها و تحلیل‌های آماری را با مشکلاتی روبرو می کند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به افزایش مراجعات به بیمارستان‌ها در چهار روز اخیر یادآور شد: البته بخشی از این افزایش آمار ها ممکن است به خاطر  افزایش شتاب غربالگری و بیماریابی از طریق سامانه سیب، سلامت و تماس های ۴۰۳۰ با مردم باشد.

دکتر زالی افزود: ارزیابی آثار تغییر رفتارهای جمعیتی، شکل‌گیری کلونی‌ها و خوشه‌های جمعیتی که ممکن است روزهای آینده در تهران با آن روبرو باشیم در زمینه ابتلاهای جدید و مراجعه به بیمارستان‌ها ۹ تا ۱۴ روز آینده مشخص می‌شود.  آثار این تغییرات رفتاری در مورد میزان افراد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه سه هفته بعد و در مورد تعداد فوتی‌ها یک ماه آینده مشخص می شود.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران یادآور شد: این بدان معناست که اگر امروز با تغییر میزان جمعیت در سطح شهر روبرو باشیم نتیجه آن تا دو سه روز آینده تغییری در آمارها ایجاد نمی‌کند بلکه نتایج آن با تاخیر مشخص می‌شود.

همچنین فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران  همچنین در حاشیه بازدید از خط تولید مواد ضدعفونی کننده شرکت پاکسان، با اشاره به اینکه صادرات محصولات این کارخانه به حداقل رسیده است، خواستار تلاش برای سوق دهی توزیع رایگان بخشی از اقلام ضد عفونی کننده به اقشار کم برخوردار تهران برای مقابله با کرونا شد.

در بازدید از  خط تولید مواد ضد عفونی کننده شرکت پاکسان وابسته به صنایع بهشهر، اظهار کرد: خوشبختانه تلاشگران صنعت تولید مواد شوینده مشارکت بسیار خوبی در عرصه مسئولیت پذیری اجتماعی داشته‌اند.

وی استمرار شبانه روزی فعالیت‌های این کارخانه در ایام تعطیل و تولید مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز برای مقابله با کرونا از جمله ژل و در عین حال حفظ تولید سایر مواد شوینده مورد نیاز برای مصارف بهداشتی خانگی را از نقاط قوت این شرکت عنوان کرد و همچنین حداقل استفاده از نیروهای انسانی و افزایش استفاده از ظرفیت‌های ماشینی برای رعایت استانداردهای بهداشتی را در این کارخانه اقدامی بسیار مطلوب توصیف کرد.

دکتر زالی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای این کارخانه از جمله مدیران و گارگران، ادامه داد: پیش از این مجموعه تولیدات این شرکت به ۲۷ کشور دنیا صادر می‌شد که خوشبختانه در حال حاضر صادرات این تولیدات برای تامین نیازهای داخل کشور به حداقل رسیده است. خوشبختانه امکان استمرار تولید با ظرفیت بالا به اندازه مکفی وجود دارد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران افزود: خوشبختانه در هفته‌های اخیر شاهد بودیم که بخشی از تولیدات این کارخانه از جمله صابون‌های کوچک و مواد ضدعفونی کننده در حجم‌های پایین به صورت رایگان در اماکن عمومی پر تردد در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی خواستار تلاش برای توزیع رایگان محصولات بهداشتی به اقشار کم برخوردار تهران شد و یادآور شد: با این اقدام می‌توانیم در حالی که برخی از مردم در شرایط اقتصادی دشواری قرار دارند برای مقابله با ویروس کرونا این محصولات را در اختیار آنان قرار دهیم.

وی همچنین کیفیت تولیدات این کارخانه را که روزانه حدود ۱۱۰ تن مواد شوینده و ضد عفونی کننده تولید می‌کند، استاندارد توصیف کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.